Gratis installatie* + tot 31% besparen op uw verwarmingskosten.

Verlaag je verbruik met 31%

Tot 31% minder verwarmingskosten

Hoe? Uw slimme thermostaat regelt de temperatuur automatisch. Hij zet uw verwarming lager wanneer iedereen het kantoor verlaat. Ook houdt tado° rekening met uw verwarmingsprofiel, gebaseerd op de eigenschappen van uw gebouw. En zelfs met de weersvoorspellingen.
 

U kan nog altijd zelf de gewenste temperatuur instellen of programmeren. Via de app vanaf eender welke locatie of manueel op uw thermostaat. Zo houdt ú de controle over uw verwarmingskosten en de tado°-app houdt uw besparingen bij.

Geniet van nog meer comfort

Geniet van nog meer comfort

Minder verbruiken wil niet zeggen minder comfort. Integendeel. tado° stemt zich helemaal af op uw voorkeuren. Het systeem is zelflerend. Het klimaat op uw kantoor is dus altijd op maat.

Locatiegebaseerde sturing via de app

tado° zet uw verwarming automatisch lager als u er niet bent

Uw slimme thermostaat is verbonden met een app op uw telefoon. De tado°-app kent uw locatie en weet wanneer u wel of niet aankomt op kantoor. Dan past hij uw verwarmingsinstelling aan zodat u geen onnodig verbruik hebt. Kortom: tado° zorgt altijd automatisch voor de gewenste temperatuur.

Een functioneel en strak design in jouw interieur

Een functioneel en strak design in uw interieur

Wat perfect werkt mag er ook goed uitzien. Deze slimme thermostaat past met zijn strakke design in élk interieur. Bovendien is hij eenvoudig te bedienen en te installeren (of u geniet natuurlijk van uw gratis installatie). De tado°-app toont u op elk moment hoe warm het is op kantoor en hoeveel u bespaarde.

tado° werkt bijna altijd met je huidige verwarmingsinstallatie

tado° werkt bijna altijd met uw huidige verwarmingsinstallatie

Een slimme thermostaat is de beste energie-investering die u ooit hebt gedaan. U gebruikt zelfs de bekabeling van uw klassieke thermostaat. Hebt u vloer- of wandverwarming? Zelfs dan bespaart u met tado°. Hebt u een draadloze thermostaat? Ook dan kan u tado° moeiteloos installeren, op voorwaarde dat u een extensiekit aanschaft. Onze installatiepartner vertelt er u alles over en bezorgt u bovendien een leuke korting op de extensiekit.

Bespaar drie keer met tado°

Bespaar meteen € 248 op UW tado°
Haal uw tado° slimme thermostaat nu in huis voor slechts € 1 in plaats van € 249. Dat is onmiddellijk een flinke besparing!

Krijg gratis een professionele installatie
Is uw tado° geleverd? Plan dan meteen uw gratis installatie in bij een van onze installateurs. Zo hoeft u zelf niets te doen en het kost u niets.

Bespaar tot 31% op UW verwarmingskosten
Een slimme thermostaat zorgt ervoor dat u altijd op de juiste momenten verwarmt. Zo stookt u niet langer onnodig en bespaart u tot 31% op uw verwarmingskosten.

Word nu klant van Essent en bespaar meteen € 248

Kies voor Elektriciteit Vast Groen en/of Aardgas Vast 3 jaar en geniet van de kwaliteit én de vele voordelen van onze tado° slimme thermostaat.

 

U krijgt hem voor € 1 + een gratis installatie als u nu klant wordt.

Hoe wordt tado° van u?

 • Word klant bij Essent en kies voor tado° B2B

  Kies voor ons speciale aanbod met de tado° thermostaat aan € 1* extra.

 • Verzending en gratis installatie B2B

  We sturen uw tado°-pakket op naar het door u gekozen leveringsadres. Maak vervolgens een afspraak voor uw gratis installatie*.

 • Installeer de handige tado° app B2B

  Download de tado°-app en kies uw temperatuur via de kamerthermostaat of simpelweg via uw smartphone en/of tablet.

 • Bespaar op uw verwarmingsverbruik B2B

  Geniet nog meer van uw energie en vooral ... bespaar maximaal!

Waarom kiezen voor Essent?

Onze energie. Daar geniet u van.

 • Gas, elektriciteit of allebei B2B

  Gas, elektriciteit of allebei? Bij Essent vindt u zeker de gepaste formule aan een interessante prijs.

 • duurzame en slimme energieoplossingen B2B

  Kies voor duurzame en slimme energieoplossingen die uw leven comfortabeler maken.

 • Duidelijke taal B2B

  We spreken uw taal. Onze klantendienst is vlot bereikbaar, op de manier die u verkiest!

 • Dank voor uw trouw! B2B

  Dank voor uw trouw! Profiteer van exclusieve kortingen en gepersonaliseerde klantvoordelen.

Veelgestelde vragen

tado° bestellen

 • Als je een eigen ketel en een bedrade kamerthermostaat hebt, dan heb je geen extensiekit nodig. Pas wanneer je een draadloze of gewoon geen kamerthermostaat hebt, kan je deze extensiekit gebruiken.

   

  Je tado° thermostaat communiceert met je extensiekit zodat je probleemloos het tado° systeem kan gebruiken. De extensiekit bestaat uit:

   

  • Een extensiebox
  • Een kabel om de extensiebox aan te sluiten
  • Stekkers voor verschillende ketels

 • Als je klant wordt bij Essent en intekent op een energiecontract voor Elektriciteit Vast Groen 3 jaar en/of Aardgas Vast 3 jaar, kan je kiezen voor een tado° slimme thermostaat (starterskit V3) aan slechts 1 euro extra, inclusief gratis installatie.

   

  Ben je al klant bij Essent? Dan neem je best even contact op met onze klantendienst.

   

  Wat zit er in het tado°-pakket?

   

  • De tado° starterskit V3 omvat een slimme thermostaat en een bridge voor internetverbinding, die samen je verwarmingsketel aansturen. Je bestuurt de tado° thermostaat met de tado°-app en het toestel aan de muur.
  • Je hebt recht op één afspraak voor een gratis installatie [SK1] van je tado°, op voorwaarde dat je een beroep doet op de Essent-installateur. Meer uitleg vind je in de contractuele voorwaarden.

   

  Ik heb zonnepanelen. Kan ik ook een tado° thermostaat bestellen?

   

  Jazeker! Je let wel best goed op wanneer je klant wordt bij ons. Om geen geproduceerde stroom te verliezen, verander je best in de meteropnamemaand. Let wel: De startdatum van je nieuwe energiecontract kan maximaal 2 maanden in de toekomst liggen.

 • Na intekening heb je eerst 14 dagen bedenktijd waarbinnen je het energiecontract nog kosteloos kunt annuleren. Als we niets van je horen, sturen we nadien je tado° starterskit V3 op naar het door jou gekozen leveringsadres. Je ontvangt dan een e-mail met een 'track and trace'-link om de levering op te volgen.

   

  Wat als ik niet thuis ben wanneer mijn tado° thermostaat geleverd wordt?

   

  Als je niet thuis bent wanneer je tado° thermostaat geleverd wordt, dan zal bpost een bericht achterlaten met de nodige instructies om een nieuw bezorgmoment of een ander leveringsadres te kiezen.

   

  Je kan er ook voor kiezen om zelf je pakket op te halen bij een postkantoor of PostPunt van bpost.

 • Je hebt 3 jaar garantie op je tado° slimme thermostaat, vanaf het moment dat je intekent op je nieuwe energiecontract bij essent.be.

   

  Binnen de 48 uur na je intekening, sturen we je een bevestiging met meer details over je overeenkomst (onze welkomstcommunicatie). Houd die communicatie goed bij. Het is meteen je garantiebewijs!

 • tado° installeren

 • Je kan de tado°-app gratis downloaden via App Store (Apple iOs 6.0 en hoger) of Google Play (Android 4.1 en hoger):

   

   

  De app is niet beschikbaar voor Windows Phone.

   

  Kan ik de tado°-app gebruiken wanneer ik niet thuis ben of geen internetverbinding heb?

   

  • Via een werkende internetverbinding bij je thuis kan je vanop afstand je thermostaat monitoren.
  • Om de tado°-app te kunnen gebruiken heb je een werkende internetverbinding nodig (zowel op de plek waar jij je bevindt als bij je thuis).

  • Je hebt recht op één afspraak voor een gratis installatie van je tado° thermostaat, op voorwaarde dat je een beroep doet op de Essent-installateur. Maak een afspraak via 03 270 68 63. Meer uitleg vind je in de contractuele voorwaarden.
  • Je kunt ervoor kiezen om je tado° zelf te installeren met de handleiding die je stap voor stap uitlegt hoe je dat doet. Houd er wel rekening mee dat je voor een draadloze installatie een extra extensiekit moet aankopen. Je vindt alle informatie in je tado° starterskit of via www.tado.com/start.
  • Uiteraard kan je voor de installatie ook op eigen kosten een beroep doen op een installateur naar keuze.

   

  Wat heb ik nodig voor de installatie van mijn tado° thermostaat?

   

  • Een werkende internetverbinding.
  • Een eigen boiler (ketel).
  • Houd je wifi-paswoord bij de hand.
  • Installeer alvast de tado°-app op je smartphone en/of tablet.
  • Denk eraan om een makkelijke toegang te voorzien tot je huidige thermostaat, je boiler (ketel), je internet-router en je zekeringskast.

   

  Draadloze installatie

   

  Als je tado° draadloos wil installeren, dan moet je een extra extensiekit aankopen. Bel naar 03 270 68 63 en vraag je Essent-kortingsvoucher voor de tado°-extensiekit aan (50% korting op de aankoopwaarde). Met die voucher bestel je dan de extensiekit op www.tado.com.

 • Als je een eigen ketel en een bedrade kamerthermostaat hebt, dan heb je geen extensiekit nodig. Pas als je een draadloze of gewoon geen kamerthermostaat hebt, kan je deze extensiekit gebruiken.

   

  De extensiekit bestaat uit:

  • Een extensiebox.
  • Een kabel om de extensiebox aan te sluiten op de ketel.
  • Stekkers voor verschillende ketels.

   

  De extensiebox wordt naast de ketel geïnstalleerd en ermee verbonden via de meegeleverde kabel. De tado° thermostaat en de extensiebox communiceren vervolgens draadloos met elkaar via radiosignalen.

 • De tado° thermostaat werkt met meer dan 94% van alle verwarmingsketels op de markt. Met de tado° compatibiliteitscheck kan je nakijken of dat ook het geval is voor jouw ketel.

 • tado° gebruiken

 • De tado° thermostaat werkt met ongeveer 90% van de ketels op de markt. Jouw ketel is dus waarschijnlijk ook compatibel met de thermostaat.

   

  Om zeker te zijn kan je altijd de tado° compatibilitycheck raadplegen.

 • Ik heb net ingetekend bij Essent

   

  Na intekening op je nieuwe energiecontract heb je 14 dagen bedenktijd waarbinnen je het contract nog kosteloos kunt annuleren (herroepingstermijn). Als je dat doet, zal je pakket met de tado° slimme thermostaat niet worden verzonden en wordt je overeenkomst automatisch geannuleerd.

   

  Ik ben al klant bij Essent

   

  Als je vóór het einde van je 3-jarige energiecontract beslist om je contract op te zeggen, dan mag je tado° houden, maar we rekenen wel een restwaarde aan voor je thermostaat. De restwaarde hangt af van het aantal maanden dat je klant bent geweest. Meer info daarover vind je in de contractuele voorwaarden.

 • Informeer onze klantendienst over je verhuis, via 02 302 20 00. Je tado° thermostaat kan je gewoon meenemen naar je nieuwe woning.

 • Voorwaarden

  * Bij beëindiging van uw energiecontract voor het einde van de initiële leveringsperiode van 36 maanden, wordt een restwaarde voor uw tado° thermostaat aangerekend. Meer informatie vind u in de contractuele voorwaarden van de tado° Actie. Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere kortingen, acties en/of voordelen.

  U hebt recht op één afspraak voor een gratis installatie van uw tado°, op voorwaarde dat je een beroep doet op de Essent-installateur. Meer uitleg vind u in de contractuele voorwaarden.

  Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en pixels.

  Wij maken een onderscheid tussen functionele, analytische en marketing cookies. Ben je bekend met cookies en pixels en accepteer je het gebruik ervan? Klik dan op ‘akkoord en sluiten’. Wil je graag meer informatie of je toestemming instellen per soort cookies? Klik dan op ‘voorkeuren beheren’.
  Voorkeuren beheren

  Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en pixels

  Wij maken een onderscheid tussen functionele, analytische en marketing cookies. Ben je bekend met cookies en pixels en accepteer je het gebruik ervan? Klik dan op ‘alles aanvaarden’. Wil je graag meer informatie over cookies? Lees dan hier meer over cookies en pixels.
  Functionele cookies

  De functionele cookies zorgen voor de goede werking van onze website. Deze kan je niet uitschakelen.

  Deze cookies:

  • Zijn nodig voor de technisch correcte werking van de website
  • Slaan de voortgang van je bestelling op, zo voorkomen we dat dezelfde gegevens steeds opnieuw moeten worden ingevuld
  • Verzekeren de stabiliteit van de website
  • Slaan je log-in gegevens op
  • Monitoren de snelheid van de website
  • Zijn vereist om onze serviceproviders correct te verlonen

  Analytische cookies

  De analytische cookies worden gebruikt voor statistische en analytische doeleinden. Deze cookies worden gebruikt om meer te leren over het gedrag van bezoekers van onze website en onze website daar optimaal op af te stemmen.

  Deze cookies:

  • Maken een verbetering van de gebruikservaring mogelijk

  Marketing cookies

  Marketing cookies helpen ons gegevens te gebruiken om op maat gemaakte aanbiedingen te kunnen tonen en om aanbiedingen en diensten op externe websites te tonen.

  Deze cookies:

  • Leveren advertenties die bij je interesses passen
  • Bieden individuele en op maat gemaakte aanbiedingen aan om je de best mogelijke service te kunnen bieden
  • Maken levering van individuele aanbiedingen en diensten mogelijk, indien je reeds een van onze klanten bent gebeurt dit door de gegevens van je browsergeschiedenis te koppelen aan je klantgegevens
  • Maken uitwisseling van gegevens met bedrijven in de e.on groep mogelijk
  • Maken het mogelijk, om indien nodig rechtstreeks verbinding te maken met je sociale media-account
  • Maken het je mogelijk websites te delen op sociale media
  • Maken het je mogelijk opmerkingen te plaatsen