Hoe pas ik mijn betalingswijze aan in Mijn Essent?

U kan uw betalingswijze zeer gemakkelijk aanpassen via Mijn Essent. Om dat te doen, doorloopt u de volgende stappen:

 

1. Log in op Mijn Essent.

 

Mijn Essent inloggen

 

2. Ga vanop het dashboard naar het menu. Daar selecteert u 'Mijn facturen'.

 

Mijn_Essent_mijn_facturen_overzicht_NL.jpg

 

3. Selecteer in de tab 'Mijn facturen' onder 'Betalingswijze' de knop 'Wijzigen' en selecteer de betalingsmethode die u het liefste gebruikt.

 

Mijn Essent betalingswijze aanpassen

 

 

Opgelet: dit is enkel van toepassing op gebruikers met een jaarlijks gelezen meter waarbij het jaarlijks elektriciteitsverbruik lager is dan 50 MWh en het jaarlijks gasverbruik lager is dan 100 MWh. 

Is dit niet het antwoord dat je zocht?

Bekijk eerst even de andere vragen. Misschien vind je daar meer uitleg.