Hoe wijzig ik mijn persoonlijke gegevens in Mijn essent.be?

U kan uw persoonlijke gegevens zoals uw adres, telefoonnummer of rekeningnummer aanpassen in Mijn essent.be.

Als u uw persoonlijke gegevens wilt aanpassen, doe je dat op de volgende manier:

1. Log in op Mijn essent.be.

Mijn Essent inloggen

2. Open vanop het dashboard het menu. Daar klikt u op 'Mijn contactgegevens'.

3. Op die pagina vindt u verschillende velden met uw gegevens. Klik op de knop 'Wijzigen' bij het veld waarin gegevens staan die u wilt aanpassen.