Hoe kunnen we u helpen?

Waar kan ik mijn contactgegevens aanpassen?

U kan uw contactgegevens snel en gemakkelijk aanpassen via onze online tool Mijn essent.be.

 

1. Log in op Mijn essent.be.

 

Mijn Essent inloggen

 

2. Open vanop het dashboard het menu. Daar klikt u op 'Mijn contactgegevens'.

 

Mijn Essent persoonsgegevens aanpassen

 

3. Op die pagina vindt u verschillende velden met uw gegevens. Klik op de knop 'Wijzigen' bij het veld waarin gegevens staan die je wil aanpassen.

 

 

Opgelet: dit is enkel van toepassing op gebruikers met een jaarlijks gelezen meter waarbij het jaarlijks elektriciteitsverbruik lager is dan 50 MWh en het jaarlijks gasverbruik lager is dan 100 MWh. 

Is dit niet het antwoord dat u zocht?

Bekijk eerst even de andere vragen. Misschien vindt u daar meer uitleg.

Kreeg u nog steeds geen antwoord op uw vraag?

Neem gerust contact op met onze klantendienst. We helpen u graag verder.