Werken de slimme stekkers in het flix-pakket met al mijn toestellen?

De slimme stekkers in de flix-pakketten hebben een vermogen van 3680 Watt, waardoor u ze voor de meeste huishoudtoestellen gewoon kunt gebruiken. U kunt er dus probleemloos toestellen zoals ovens of elektrische vuurtjes op aansluiten.

Let er wel op dat sommige toestellen, zoals diepvriezers of ijskasten, best niet automatisch uitgeschakeld worden. Voor zulke toestellen kunt u in de flix-app bepalen of een stekker schakelbaar mag zijn of niet.

Opgelet: dit is enkel van toepassing op gebruikers met een jaarlijks gelezen meter waarbij het jaarlijks elektriciteitsverbruik lager is dan 50 MWh en het jaarlijks gasverbruik lager is dan 100 MWh. ​