Welke toestellen kan ik aan de pluggen van mijn flix-pakket koppelen?

Alle elektrische toestellen kunnen met een plug uit uw flix-pakket verbonden worden, zodat u het energieverbruik van dat toestel kan monitoren.

Niet alle toestellen verlenen zich er even gemakkelijk toe om vanop afstand uitgeschakeld te worden. Denk maar aan uw ijskast of diepvriezer. Om te voorkomen dat zulke apparaten vanop afstand uitgeschakeld worden doet u het volgende in uw flix-app:

1. Ga naar 'Instellingen'.

2. Druk op 'Toestellen'.

3. Kies hier welke pluggen schakelbaar mogen zijn.