Waar kan ik de flix-app downloaden?

U kunt de flix-app, getiteld 'flix by essent.be', voor Apple (iOS 8 of hoger) en Android-apparaten (Android 4.1 of hoger) downloaden. Dat kan in respectievelijk de Apple Store of de Play Store.

Als u geen Apple of Android-toestel heeft, kunt u ook steeds uw flix-apparaten vanop uw computer aansturen via uw webbrowser.

Opgelet: dit is enkel van toepassing op gebruikers met een jaarlijks gelezen meter waarbij het jaarlijks elektriciteitsverbruik lager is dan 50 MWh en het jaarlijks gasverbruik lager is dan 100 MWh. ​