Moet ik de flix-hub gebruiken?

Ja, de flix-hub is het operationele centrum van al uw slimme flix-toestellen. U moet de hub dus installeren om van al uw flix-toestellen gebruik te kunnen maken. Wilt u uw flix-hub installeren? Dan vindt u hier wat u daarvoor nodig hebt.

Opgelet: dit is enkel van toepassing op gebruikers met een jaarlijks gelezen meter waarbij het jaarlijks elektriciteitsverbruik lager is dan 50 MWh en het jaarlijks gasverbruik lager is dan 100 MWh. ​