Kan ik de tado° thermostaat laten installeren door een essent.be-installateur?

Wanneer u een tado° thermostaat wilt installeren, kunt u gratis beroep doen op een installateur van essent.be. U heeft na uw aankoop namelijk recht op één gratis installatie. Om een afspraak vast te leggen belt u naar 03 270 68 63.

Wanneer u een afspraak inplant, houdt u best de volgende informatie bij de hand:

• Het merk van uw verwarmingsketel
  • Het type van uw verwarmingsketel

Wanneer uw afspraak ingepland is, krijgt u per e-mail of SMS een bevestiging toegestuurd. Kan uw afspraak door omstandigheden toch niet doorgaan, dan moet u dat ten laatste 12 uur voor de afspraak laten weten.

Opgelet: dit is enkel van toepassing op gebruikers met een jaarlijks gelezen meter waarbij het jaarlijks elektriciteitsverbruik lager is dan 50 MWh en het jaarlijks gasverbruik lager is dan 100 MWh. ​