Kan ik de flix-app overal gebruiken?

Ja, zolang u verbonden bent met het internet, en u heeft thuis een werkende internetverbinding, dan kunt u de app gebruiken. Zo kunt u vanop afstand toestellen monitoren, en meldingen ontvangen wanneer er iets met uw toestellen mis is.

Opgelet: dit is enkel van toepassing op gebruikers met een jaarlijks gelezen meter waarbij het jaarlijks elektriciteitsverbruik lager is dan 50 MWh en het jaarlijks gasverbruik lager is dan 100 MWh. ​