Hoe kunnen we u helpen?

Ik ben mijn flix-wachtwoord vergeten, wat nu?

Wanneer je jouw wachtwoord vergeten bent, kan je in het inlogscherm van de flix-app, of bij de login in je browser, de optie 'wachtwoord vergeten' selecteren. Wanneer je de daaropvolgende stappen doorloopt, kan je een nieuw wachtwoord aanmaken.

 

Flix wachtwoord vergeten

 

 

Opgelet: dit is enkel van toepassing op gebruikers met een jaarlijks gelezen meter waarbij het jaarlijks elektriciteitsverbruik lager is dan 50 MWh en het jaarlijks gasverbruik lager is dan 100 MWh. 

Is dit niet het antwoord dat u zocht?

Bekijk eerst even de andere vragen. Misschien vindt u daar meer uitleg.

Kreeg u nog steeds geen antwoord op uw vraag?

Neem gerust contact op met onze klantendienst. We helpen u graag verder.