Hoe kunnen we u helpen?

Hoe voeg ik slimme toestellen toe aan mijn flix-app?

Als u een slim toestel wilt toevoegen in uw flix-app volgt u de volgende stappen:

 

1. Ga naar 'Configuratie'.

 

Flix configuratie

 

2. Selecteer 'Toestellen'.

 

Flix toestellen overzicht

 

3. Druk op het plus (+) symbool.

 

Flix toestellen toevoegen

 

4. Doorloop de stappen die de app u toont.

 

 

Opgelet: dit is enkel van toepassing op gebruikers met een jaarlijks gelezen meter waarbij het jaarlijks elektriciteitsverbruik lager is dan 50 MWh en het jaarlijks gasverbruik lager is dan 100 MWh. 

Is dit niet het antwoord dat u zocht?

Bekijk eerst even de andere vragen. Misschien vindt u daar meer uitleg.

Kreeg u nog steeds geen antwoord op uw vraag?

Neem gerust contact op met onze klantendienst. We helpen u graag verder.