Hoe installeer ik de tado° thermostaat?

Bij uw tado° thermostaat vindt u een handige handleiding die u stap voor stap uitlegt hoe u de thermostaat installeert. Hou er wel rekening mee dat u voor een draadloze installatie een extra extensiekit moet aankopen.

Wat heb ik nodig voor de installatie?

Deze dingen heeft u nodig voor een tado° installatie:

• Een werkende internetconnectie
  • Een eigen boiler (ketel)
  • Uw WiFi-wachtwoord
  • De tado° app op uw smartphone of tablet
  • Een gemakkelijke toegang tot uw huidige thermostaat, uw boiler (ketel), uw router en uw zekeringenkast

Kan ik mijn tado° thermostaat laten installeren?

Heeft u geen tijd, of denkt u niet handig genoeg te zijn om de tado° thermostaat zelf te installeren? Dan kunt u de thermostaat gratis laten installeren door een essent.be-installateur.

Opgelet: dit is enkel van toepassing op gebruikers met een jaarlijks gelezen meter waarbij het jaarlijks elektriciteitsverbruik lager is dan 50 MWh en het jaarlijks gasverbruik lager is dan 100 MWh. ​