Kan ik mijn betalingswijze aanpassen?

U kan uw betalingswijze altijd aanpassen via onze online tool Mijn Essent. Heeft u uw betalingswijze aangepast naar een domiciliëring? Dan kan u via Mijn Essent nagaan of uw volgende factuur via domiciliëring betaald zal worden.

1. Log in op Mijn Essent.

Mijn Essent inloggen

2. Ga vanop het dashboard naar het menu. Daar selecteert u 'Mijn facturen'.

Mijn Essent mijn facturen

3. Selecteer in de tab 'Mijn facturen' naast 'betalingsmethode' de knop 'Wijzigen'.

Mijn Essent betalingswijze aanpassen

4. Selecteer de betalingsmethode die u het liefste gebruikt.