Laten we samen uw energiestrategie bepalen

Zonder energie kan uw zaak niet draaien. Maar het gaat om meer dan bestellen en beleverd worden. Uw energiefactuur onder controle houden, altijd zeker van de juiste tarieven, inzetten op duurzame oplossingen … Het zijn vraagstukken waar wij graag samen met u over nadenken. Ons advies is gratis. Want wij willen dat u zorgeloos uw job kunt doen.

Op maat van uw bedrijf

Op maat van uw bedrijf

Heel wat factoren hebben een invloed op uw energieverbruik.

Uw corebusiness, de oppervlakte en energieprestatie van uw gebouwen, het aantal medewerkers, uw verbruiksgewoonten, maar ook de weersomstandigheden bijvoorbeeld.

Allemaal parameters waar onze experts rekening mee houden wanneer ze voor uw onderneming de meest gepaste energieformule bepalen.

Onze business desk is er speciaal voor u

Onze business desk is er speciaal voor u

Een exclusief team van energiespecialisten staat elke werkdag klaar om u via e-mail of telefonisch alle gewenste hulp te bieden.

Ze maken u met plezier wegwijs in ons aanbod.

Hebt u een vraag over uw facturen, uw verbruik of een van onze diensten? Zoekt u zakelijk advies?

Neem gerust contact op met onze collega’s van de business desk. Ze staan u graag te woord.

Onze klanten aan het woord

Marcella De Leest

Elke keer als ik een vraag heb, word ik geduldig geholpen. Dat is echt een verademing. Het is fijn om een contactpersoon te hebben die altijd aanspreekbaar is. En bij zijn afwezigheid nemen de collega’s het vlekkeloos over. Ze weten perfect waar we gebleven waren. Zeer efficiënt.

 

Als je me vraagt waarom ik Essent als energieleverancier zou aanraden, dan is dat zeer duidelijk voor hun klantvriendelijkheid en snelle opvolging. De Business Desk belooft een persoonlijke service en dat bieden ze ook. Professioneel en oplossingsgericht.

Marcella De Leest - Account Manager bij Benelux Multiservices
Jeroen Barbé

Wij vragen elk jaar via een tender prijs aan meerdere energieleveranciers. Van Essent krijg ik altijd heel snel een offerte op maat én een zeer interessant tarief. Ik twijfel dus nooit lang om voor hen te kiezen.

Dezelfde contactpersoon die me de offerte stuurt, staat me heel het jaar door te woord bij vragen. Dat persoonlijke contact vind ik fijn en het geeft me vertrouwen dat ik bij mijn contracthernieuwing weer een goed aanbod zal krijgen.

Jeroen Barbé - Controller Benelux bij Petronas Lubricants Belgium
Annemie Van Den Bosch

Wat me elke keer weer opvalt bij Essent is hoe snel ik geholpen word. Voor zakelijke klanten hebben ze een aparte Business Desk, met een zeer persoonlijke service. Ik heb echt het gevoel dat ze ons bedrijf goed kennen.

We waren vragende partij om groene stroom af te nemen en zijn blij dat Essent duurzame energie aanbiedt. Op die manier maken we ook aan onze klanten duidelijk dat we een hart voor het klimaathebben.

Annemie Van Den Bosch - Supply Chain and Financial Administrator bij Fifthplay
Tim Klaassen

Onze overstap naar Essent verliep snel en alles ging meteen goed. Het nieuwe contract lag al na enkele dagen in mijn brievenbus. We hebben twee vestigingen en hechten dus extra belang aan eenvoudige en duidelijke administratie. Bij Essent doen ze veel moeite op dat vlak.

 

Ik heb ook al gemerkt dat het team van de Business Desk vlot bereikbaar is als ik een vraag heb. Dat geeft me een gevoel van vertrouwen.

Tim Klaassen - Medezaakvoerder bij 3monkies

  

Offerte aanvragen

Als uw meterstand maandelijks of automatisch opgenomen wordt, dan is het belangrijk dat u van ons een offerte op maat ontvangt.
Maar ook als uw meterstand jaarlijks opgenomen wordt, sturen we u met plezier een voorstel.
Vul hieronder uw gegevens in en bevestig uw aanvraag. We nemen binnenkort contact met u op.

Bedrijfsgegevens

Adresgegevens

Contactpersoon

EEN VRAAG OF HULP NODIG?

We helpen u graag verder. Via telefoon kunt u ons bereiken

van maandag tot vrijdag tussen 8 en 18 uur (uitgezonderd feestdagen).

 

BEL 02 302 20 00