Exclusief aanbod:

3 jaar lang elk jaar meer korting op uw energiefactuur?

Ontdek onze promo Ontdek onze promo

Vast

Een energietarief zonder prijsstijgingen
 • 1 of 3 jaar zeker van je energieprijs
 • Dienstverlening online of telefonisch
 • Factuur via post of e-mail
 • Groene elektriciteit
 • CO₂-neutraal gas
 • Maandelijks opzegbaar

Variabel

Dynamisch, duurzaam en flexibel
 • 1 jaar een energietarief dat de markt volgt
 • Dienstverlening online of telefonisch
 • Factuur via post of e-mail
 • Groene elektriciteit
 • Maandelijks opzegbaar

Vast

Een energietarief zonder prijsstijgingen
 • 1 of 3 jaar zeker van je energieprijs
 • Dienstverlening online of telefonisch
 • Factuur via post of e-mail
 • Groene elektriciteit
 • CO₂-neutraal gas
 • Maandelijks opzegbaar

Variabel

Dynamisch, duurzaam en flexibel
 • 1 jaar een energietarief dat de markt volgt
 • Dienstverlening online of telefonisch
 • Factuur via post of e-mail
 • Groene elektriciteit
 • Maandelijks opzegbaar

Gas, elektriciteit of allebei?

Eén energieleverancier, dat heeft zo zijn voordelen. Maar ook voor enkel aardgas óf elektriciteit bent u meer dan welkom. Bij essent.be vindt u zeker de gepaste formule voor uw onderneming.

Op maat van uw bedrijf


Bij ons geniet u van meer dan energie alleen. Een energieformule op maat, exclusieve tarieven en zo veel meer. Onze experts staan voor u klaar met persoonlijk advies en proactieve voorstellen.

Hebt u een vraag of hulp nodig?

Onze klantendienst is vlot bereikbaar, op de manier die u verkiest. We communiceren duidelijk en transparant. Afgestemd op uw behoeften. Tot binnenkort!

We sturen u met plezier een voorstel op maat!

Een uniek tarief voor onze beenhouwers

Bij essent.be worden alle leden van de Landsbond der Beenhouwers beloond.

Als bevoorrechte energieleverancier van de Beenhouwersbond ontwikkelden we een exclusief aanbod, gebaseerd op onze scherpste tarieven. Interesse? Neem gerust contact op via e-mail op slagers@essent.be of bel ons op het nummer 03 270 95 79. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

Een exclusief tarief voor onze bakkers

Bij essent.be worden alle leden van Bakkers Vlaanderen beloond. Als bevoorrechte energieleverancier van de bakkerijfederatie ontwikkelden we een uniek aanbod, gebaseerd op onze scherpste tarieven.

Interesse? Neem gerust contact op via e-mail op bakkers@essent.be of bel ons op het nummer 032709579. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

Graag tot uw dienst

De juiste expertise

De gas- en elektriciteitsmarkt heeft voor ons weinig geheimen. We ontwikkelden voor u een zakelijk aanbod met producten aangepast aan de actuele marktsituatie. Zullen we samen uw energiestrategie bepalen? Ons advies is gratis en op maat van uw bedrijf. Want wij willen dat u zorgeloos uw job kunt doen.

Onze business desk

Een exclusief team van energiespecialisten staat elke werkdag klaar om u via e-mail of telefonisch alle gewenste hulp te bieden. Ze maken u met plezier wegwijs in ons aanbod. Hebt u een vraag over uw facturen, uw verbruik of een van onze diensten? Zoekt u zakelijk advies? Neem gerust contact op met onze collega’s van de business desk. Ze staan u graag te woord.

Internationaal karakter

Essent.be maakt deel uit van de internationale groep innogy, die behoort tot de vijf belangrijkste energiebedrijven in Europa. Ons aanbod is afgestemd op lokale noden en verrijkt met onze internationale knowhow. We bieden bewust innovatieve en duurzame producten en diensten aan, zodat u als klant uw energieverbruik beter kunnen beheren.

Offerte aanvragen

Als uw meterstand maandelijks of automatisch opgenomen wordt, dan is het belangrijk dat u van ons een offerte op maat ontvangt.
Maar ook als uw meterstand jaarlijks opgenomen wordt, sturen we u met plezier een voorstel.
Vul hieronder uw gegevens in en bevestig uw aanvraag. We nemen binnenkort contact met u op.

Bedrijfsgegevens

Adresgegevens

Contactpersoon

IS NIET ALLES EVEN DUIDELIJK?


We helpen u graag verder. Via telefoon kunt u ons bereiken

van maandag tot vrijdag tussen 8 en 18 uur (uitgezonderd feestdagen).

BEL 02 302 20 00

Sign for my Future: Heb jij al getekend?

Ook bij essent.be zetten we onze duim voor een krachtig klimaatbeleid. Doe jij met ons mee? Als individu kan ieder van ons haar of zijn stem laten horen. Zo roepen we de volgende regeringen op om de klimaatopwarming ruim onder de 2 graden te houden en België CO2-neutraal te maken.

Steun Sign for my Future en plaats je handtekening. We doen het samen! Voor de toekomst van onze kinderen.

IK TEKEN VOOR ONZE TOEKOMST!

Lifebyessent.be inspireert uw bedrijf

Slimme verlichting: vaker uit dan aan

Het gloednieuwe distributiecentrum van Nike in Laakdal is een toonbeeld van energie-efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit. Aan alles is gedacht om het energiegebruik zo klein – en groen – mogelijk te houden. 

Big data: ook iets voor jouw bedrijf?

Big data is hot. En gelukkig goedkoop. Dankzij slimme analysemethoden kunnen ook kmo’s ermee aan de slag. Google Analytics is bijvoorbeeld een (spotgoedkoop) instrument voor digitale marketeers.

Online boekhouden komt stap dichterbij

Voor vele kmo’s en eenmanszaken blijven facturatie, het beheer van het klantenbestand en de boekhouding tijdrovende klussen. Facturen worden vaak nog in Word of Excel opgesteld, afgedrukt op papier en verzonden met de post. En ook de klassieke schoendoos met bonnetjes is nog niet verdwenen.

PROFITEER VAN ONZE ENERGIE EN ONZE SERVICE

 • ZORGELOOS WERKEN

  Bij ons geniet u van al het goede dat energie te bieden heeft. Met een product dat perfect bij u en uw onderneming past. Betrouwbare levering, kwalitatieve diensten en interessante voordelen, op uw maat.
  Dat is essent.be.

 • DANK VOOR UW TROUW

  Essent.be beloont haar klanten voor hun vertrouwen. Geen vage beloftes, maar duidelijke voordelen. Wat dacht u van gepersonaliseerde promoties en aanbiedingen? Exclusieve kortingen, verrassende acties of tips voor efficiënt energieverbruik? Het zit allemaal in ons pakket.
  Zo bent u zeker van een aanbod op maat.

 • WE NEMEN ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

  Iedereen gaat wel eens in de fout. Ook wij. We geven dat eerlijk toe en zoeken graag naar een oplossing. Maar onze betrokkenheid gaat verder. Essent.be participeert actief in het publieke energiedebat en neemt standpunten in om uw belangen te verdedigen. Rond duurzaamheid, correcte prijzen, kwaliteit en innovatie bijvoorbeeld. Zo staan we samen met u klaar voor de energie-uitdagingen van morgen.

Onze energie. Daar geniet u van.

Essent.be levert elektriciteit en aardgas aan consumenten en bedrijven in België. We staan voor optimisme in een markt die continu beweegt. 170 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze 325.000 klanten comfortabeler maken. Want energie is van ons allemaal!