Gas, elektriciteit of allebei?

Eén energieleverancier, dat heeft zo zijn voordelen. Maar ook voor enkel aardgas óf elektriciteit bent u meer dan welkom. Bij Essent vindt u zeker de gepaste formule voor uw onderneming.

Op maat van uw bedrijf


Bij ons geniet u van meer dan energie alleen. Een energieformule op maat, exclusieve tarieven en zo veel meer. Onze experts staan voor u klaar met persoonlijk advies en proactieve voorstellen.

Hebt u een vraag of hulp nodig?

Onze klantendienst is vlot bereikbaar, op de manier die u verkiest. We communiceren duidelijk en transparant. Afgestemd op uw behoeften. Tot binnenkort!

We sturen u met plezier een voorstel op maat!

Een uniek tarief voor onze beenhouwers

Een uniek tarief voor onze beenhouwers

Bij Essent worden alle leden van de Landsbond der Beenhouwers beloond.

Als bevoorrechte energieleverancier van de Beenhouwersbond ontwikkelden we een exclusief aanbod, gebaseerd op onze scherpste tarieven. Interesse? Neem gerust contact op via e-mail op slagers@essent.be of bel ons op het nummer 03 270 95 79. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

Een exclusief tarief voor onze bakkers

Een exclusief tarief voor onze bakkers

Bij Essent worden alle leden van Bakkers Vlaanderen beloond. Als bevoorrechte energieleverancier van de bakkerijfederatie ontwikkelden we een uniek aanbod, gebaseerd op onze scherpste tarieven.

Interesse? Neem gerust contact op via e-mail op bakkers@essent.be of bel ons op het nummer 032709579. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

Graag tot uw dienst

De juiste expertise

De gas- en elektriciteitsmarkt heeft voor ons weinig geheimen. We ontwikkelden voor u een zakelijk aanbod met producten aangepast aan de actuele marktsituatie. Zullen we samen uw energiestrategie bepalen? Ons advies is gratis en op maat van uw bedrijf. Want wij willen dat u zorgeloos uw job kunt doen.

Onze business desk

Een exclusief team van energiespecialisten staat elke werkdag klaar om u via e-mail of telefonisch alle gewenste hulp te bieden. Ze maken u met plezier wegwijs in ons aanbod. Hebt u een vraag over uw facturen, uw verbruik of een van onze diensten? Zoekt u zakelijk advies? Neem gerust contact op met onze collega’s van de business desk. Ze staan u graag te woord.

Internationaal karakter

Essent maakt deel uit van de internationale groep innogy, die behoort tot de vijf belangrijkste energiebedrijven in Europa. Ons aanbod is afgestemd op lokale noden en verrijkt met onze internationale knowhow. We bieden bewust innovatieve en duurzame producten en diensten aan, zodat u als klant uw energieverbruik beter kunnen beheren.

Offerte aanvragen

Als uw meterstand maandelijks of automatisch opgenomen wordt, dan is het belangrijk dat u van ons een offerte op maat ontvangt.
Maar ook als uw meterstand jaarlijks opgenomen wordt, sturen we u met plezier een voorstel.
Vul hieronder uw gegevens in en bevestig uw aanvraag. We nemen binnenkort contact met u op.

Bedrijfsgegevens

Adresgegevens

Contactpersoon