Al 7 jaar werk ik voor essent.be en ik voel me hier nog altijd goed in mijn vel. Ik begon mijn carrière als credit collection medewerker terwijl ik geleidelijk aan kon groeien. Het was voor mij al snel duidelijk dat essent.be een dynamisch bedrijf is waarin persoonlijke groei gestimuleerd wordt. Niet enkel door externe opleidingen op maat, maar ook door on-the-job training.

 

Mijn job

 

Ik heb altijd een finance job voor ogen gehad. 2 jaar na mijn start bij essent.be kon ik doorgroeien naar de functie van junior accountant. In die rol was ik verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding. Er werd daarbij altijd rekening gehouden met mijn behoefte naar kennis en groei. Uiteindelijk kreeg ik de mogelijkheid om op te klimmen tot general ledger accountant. Sinds kort ben ik doorgegroeid naar de functie accounting manager. Een job met meer verantwoordelijkheid. Ik ben dan ook trots dat essent.be me deze kans heeft gegeven.

 

Mijn idee over essent.be

 

Met de open bedrijfscultuur die er heerst, voelt het bij essent.be als thuiskomen. Teambuildingactiviteiten zorgen voor de nodige ontspanning en een hechte groepsdynamiek. Er is een goede work-life balance met glijdende werkuren en de mogelijkheid om occasioneel van thuis te werken. Ideaal om mijn dochter eens aan de schoolpoort te verrassen!

 

- Karima

Krijg je het al warm?