Als ik van iemand feedback krijg dat hij/zij iets heeft bijgeleerd waar ie echt iets aan heeft, dan geeft dat heel veel voldoening. Ik doe blijkbaar waar ik goed in ben, maar vooral wat ik graag doe!

 

Mijn job

 

Enkele jaren geleden was ik op zoek naar een veelzijdige functie. Ik had zowel ervaring met marketing als met projectcoördinatie en quality, en wilde dat liefst combineren in één job. Toen botste ik op een vacature voor Campaign Coördinator bij Essent. Dat sprak me aan en twee sollicitatiegesprekken later was ik binnen. Na een tijdje kreeg ik de kans om mijn takenpakket uit te breiden naar Campaign Manager en vervolgens om door te groeien tot Lean Coach. Vandaag geef ik training en coach ik de verschillende afdelingen hier bij het implementeren van de Lean manier van werken. Het is o.a. mijn taak om de Essent-medewerkers te helpen zaken eens op een andere manier aan te pakken. Ik krijg energie van mensen, dus het is ideaal voor mij om met zowat iedereen binnen ons bedrijf samen te werken.

 

Mijn idee over Essent

 

Het sterkste punt van Essent, dat zijn overduidelijk de mensen die hier werken. Verschillende collega’s mag ik ondertussen tot mijn vriendenkring rekenen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik ook wel eens buiten de lijntjes mag kleuren. Zo blijft mijn job boeiend en leer ik heel wat bij. En ons Feestcomité zorgt regelmatig voor leuke extraatjes, zoals een ijsje als het heet is of frietjes tijdens de middag!

 

- Sofie