Heerlijk, die amicale, open sfeer van vertrouwen.

Dominique – Analist credit management

Heerlijk, die amicale, open sfeer van vertrouwen.

Ik werkte al langer in de energiesector en had zin in een nieuwe uitdaging. Flexibiliteit en vrijheid, bij een jong en enthousiast bedrijf. Dat is wat ik zocht in een nieuwe job. En dat vond ik bij essent.be.

 

Mijn job

 

Ik ben hier begonnen als Expert credit & collections management. Dat was een job met veel afwisseling. Ik hield me zowel bezig met klantvragen, klantprocessen en directe service aan de klant, als met opleiding en coaching van collega’s, rapportages en analyses. Heel boeiend allemaal. Een jaar geleden ben ik doorgegroeid naar Analist credit management. In deze rol focus ik voornamelijk op het aanbrengen en uitwerken van interne verbeteringen en nog meer dan voordien op analyses en rapportage. Bovendien werk ik actief mee aan de groei en bloei van onze Credit Management afdeling. Een heel bevredigend gevoel.

 

Mijn idee over essent.be

 

Werken bij essent.be, ik zou het iedereen warm aanbevelen. Er heerst hier een amicale, open sfeer van vertrouwen. Een bedrijf waar je als persoon wordt geapprecieerd, je werk wordt gewaardeerd en waar er goed voor de werknemers wordt gezorgd. Ik voel me hier écht goed in mijn vel.

 

- Dominique