Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en ik heb spontaan gesolliciteerd bij Essent. Ik had er meteen een positief gevoel bij. Dat gevoel is er na vier jaar nog steeds.

 

Mijn job

 

Ik ben hier gestart als klachtenbehandelaar. Een uitdagende job die me leerde om de wensen en de noden van onze klanten echt te begrijpen. In mijn rol als Business Process Analyst komt die kennis goed van pas. Ik probeer nu alles vanuit een klantenperspectief te bekijken en van daaruit onze interne werking te analyseren en te optimaliseren. Wat ik vooral boeiend vind, is de schakel zijn tussen de business, de klant en IT. Met vooral focus op de klant, want die staat bij Essent centraal. Ik geloof zeker dat ik hier een positieve bijdrage lever en dat geeft me een fijn gevoel.

 

Mijn idee over Essent

 

Essent is een warm bedrijf dat veel aandacht schenkt aan het welzijn van zijn werknemers en hen doorgroeimogelijkheden bied. Wat ik hier zo leuk vind, is dat er veel geïnvesteerd wordt in een aangename werksfeer en een goede work-life balance. Dat maakt dat ik elke dag met de glimlach kom werken.

 

- Charlotte