Wij doen het niet gewoon, wij doen het gewoon goed!

Anke – Welzijnscoördinator

Wij doen het niet gewoon, wij doen het gewoon goed!

Ik was op zoek naar een boeiende job met enthousiaste collega’s in een bedrijf met potentieel. En dat heb ik gevonden bij essent.be!

 

Mijn job

 

In 2009 startte ik als interim op de afdeling klantenfacturatie voor particulieren. Na 3 maanden werd ik coördinator van diezelfde dienst. Daarna mocht ik als expert en vervolgens als teammanager van contracting & switching aan de slag. Een heel tof team van 10 mensen dat instaat voor de verwelkoming van onze nieuwe klanten en het verwerken van alle contractwijzigingen.

Toen ik wat meer tijd wilde voor mijn gezin, zocht essent.be meteen mee naar een andere functie die parttime werken toeliet. Ik werd change officer voor een grootschalig intern project. We ontwikkelden in die periode een totaal nieuw IT-systeem, om nog beter aan de wensen van onze klanten en werknemers tegemoet te komen. Ik hielp onze organisatie mee klaarstomen voor de vele veranderingen die dat met zich meebracht.

Nadien was het weer tijd voor iets nieuws. Ik hoorde dat ze hier van plan waren om een welzijnscoördinator aan te werven en aarzelde geen moment. Mijn focus ligt in deze functie op het psychosociale welzijn van mijn collega’s. Bevordering van het werkplezier en de werkvoldoening, individuele begeleiding en alles wat ervoor zorgt dat mijn collega’s en ik elke dag graag kunnen komen werken, in een veilige en inspirerende omgeving waar plaats is voor gezonde inspanning en mentale ontspanning. Dit is een job die perfect past bij mijn zorgende aard.

 

Mijn idee over essent.be

 

Bij essent.be denken ze mee na over de beste oplossing om werk en privé te kunnen combineren. De sterkste punten van dit bedrijf? Flexibiliteit, nooit een saai moment en doorgroeimogelijkheden. Mijn werkgever investeert graag in mensen en zet de klanten steeds centraal.

 

- Anke

 

Werken bij essent.be, dat is je thuis voelen. Vraag het aan de #peopleofessent

Karima

Open bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur bij essent.be is zeer open. Het voelt net als thuiskomen.

Karima - Accounting Manager
Kelly

Energiek bedrijf

Na 12 jaar werk ik hier nog steeds met de volle goesting!

Kelly - Teammanager Credit Control