Geef je carrière een energieboost

Ontdek alle jobs Ontdek alle jobs

Zet je tanden in een job met pit

Lust jij wel een uitdaging af en toe? Is jouw glas meestal halfvol? Zit je boordevol energie en heb je goesting om erin te vliegen? Maken teamspirit en samenwerken deel uit van je DNA?

 

Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken.
Welkom bij essent.be!

Collega’s gezocht

Als je zin hebt in een boeiende carrière bij een dynamisch bedrijf, dan moet je bij ons zijn. Check onze vacatures. Jouw droomjob zit er misschien wel tussen! Spontaan solliciteren kan ook. Enthousiaste medewerkers zijn hier altijd welkom. Tot binnenkort?

Nice to meet you

We komen graag snel te weten wie jij bent en wat jou drijft. Zullen wij onszelf ook alvast even voorstellen? Essent.be staat voor optimisme in een uitdagende energiemarkt die continu beweegt. Het leven van onze klanten comfortabeler maken, dat is ons doel.

Energie van morgen

Essent.be durft initiatieven te nemen die nodig zijn om energie ook in de toekomst te garanderen. Vanuit onze expertise maken we mensen bewust en leren we elkaar omgaan met nieuwe vormen van energie. Benieuwd hoe essent.be zich inzet voor de energie van morgen?

Werken bij essent.be, dat is je thuis voelen. Vraag het aan de #peopleofessent

Karima

Open bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur bij essent.be is zeer open. Het voelt net als thuiskomen.

Karima - Accounting Manager
Kelly

Energiek bedrijf

Na 12 jaar werk ik hier nog steeds met de volle goesting!

Kelly - Teammanager Credit Control
Anke

Nooit een saai moment

Wij doen het niet gewoon, wij doen het gewoon goed!

Anke - Welzijnscoördinator

Waar wacht je nog op?

Logo essent.be

Onze energie. Daar geniet je van.

Essent.be levert elektriciteit en aardgas aan consumenten en bedrijven in België. We staan voor optimisme in een markt die continu beweegt. 170 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze 325.000 klanten comfortabeler maken. Want energie is van ons allemaal!