Is het echt beter om van energieleverancier te veranderen?

BEREKEN JOUW PRIJS BEREKEN JOUW PRIJS

Onze promoties

Bij essent.be is het nu altijd nachttarief!

Omdat jij ’s avonds wel iets beters te doen hebt dan je wasmachine vullen. Word klant en krijg tot 3 jaar lang de energieprijs van je elektriciteitsfactuur aan nachttarief.

3 jaar lang elk jaar meer korting op je energiefactuur?

Kies nu voor 3 jaar zekerheid met een vaste energieprijs per kWh voor elektriciteit en/of aardgas, en krijg elk jaar een grotere korting.

Energieleveranciers vergelijken is slim en vaak goed voor je portemonnee.

 

 

 

Een energieleverancier kiezen kan ook makkelijk zijn

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare energieleverancier? Naar dienstverlening op maat en duidelijke taal? Essent.be is de 5de grootste energieleverancier op de Belgische markt, met bijna 20 jaar ervaring. Bij ons vind je persoonlijke service, interessante klantvoordelen en de energieformule die perfect bij je past.

ONTDEK ONS AANBOD

Overstappen is eenvoudig. En het kost niets.

Vaak is overstappen zelfs goed voor je portemonnee want misschien betaal je al jaren te veel. Van energieleverancier wisselen is simpel en helemaal gratis. Bovendien stap je over wanneer jij dat wilt.

Intekenen doe je bij ons eenvoudig zelf online. Je krijgt meteen een bevestiging via e-mail en voor je het weet, geniet ook jij van onze energie!

BEREKEN JOUW PRIJS

Als energieleverancier geven we je graag advies

Houd jij ook van persoonlijke service en van energieoplossingen op maat? Dan ben je bij essent.be aan het juiste adres. We spreken klare taal, duidelijk en afgestemd op jouw behoeften. En we stellen je het juiste product voor dat perfect bij je past.

LAAT JE ADVISEREN

Samen maken we van je huis een smart home

Besparen op je energiefactuur én je steentje bijdragen aan een beter milieu? Het kan, samen met essent.be. Want wij zijn fan van duurzame oplossingen. Ontdek ons aanbod en geniet slim van energie met zonnepanelen, isolatie, een slimme thermostaat of een elektrische fiets. Je hoeft zelfs geen essent.be-klant te zijn om te profiteren van dit aanbod.

ONTDEK ONZE DUURZAME OPLOSSINGEN

Voordelen voor trouwe klanten

Bij essent.be vinden we dat trouwe klanten beloond mogen worden. Met een gratis tariefcheck bijvoorbeeld, om te zien of jouw energietarief nog wel bij je past. Of wat dacht je van tips voor efficiënt energieverbruik, promoties op jouw maat, exclusieve kortingen of verrassende acties? Dat zijn onze klantvoordelen, speciaal voor jou.

DOE JE VOORDEEL

IS NIET ALLES EVEN DUIDELIJK?


We helpen je graag verder. Via telefoon kun je ons bereiken

van maandag tot vrijdag tussen 8 en 18 uur (uitgezonderd feestdagen).

 

BEL 02 302 20 00

Onze energie. Daar geniet je van.

Essent.be levert elektriciteit en aardgas aan consumenten en bedrijven in België. We staan voor optimisme in een markt die continu beweegt. 170 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze 325.000 klanten comfortabeler maken. Want energie is van ons allemaal!