Gasprijzen vergelijken is altijd een goed idee.

 
Veranderen van gasleverancier? Gewoon doen!

Veranderen van gasleverancier? Gewoon doen!

Ben je op zoek naar een andere aardgasleverancier? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Overstappen is eenvoudig en het kost niets. Bovendien kies jij zelf wanneer je overstapt. Klant worden bij essent.be is een slimme zet. Je krijgt scherpe tarieven, een persoonlijke service en interessante klantvoordelen. Maak je keuze uit ons aanbod en teken meteen online in. Het is zo gebeurd!

Kies voor een CO2-neutrale aardgasleverancier

Kies voor een CO2-neutrale aardgasleverancier

Als aardgasleverancier is het een bewuste keuze om actief mee te werken aan een duurzame toekomst. We helpen ook graag om jouw gasverbruik klimaatneutraal te maken. Als je bij essent.be intekent op een vast aardgastarief, dan kies je vanzelf voor CO2-neutraal gas. Voor elke MWh aardgas die je dan verbruikt, compenseren wij 200 kg uitgestoten CO2 door de aankoop van CO2-certificaten. Zo dragen we samen zorg voor onze planeet.

Bespaar op je verwarmingskosten met tado°

Bespaar op je verwarmingskosten met tado°

Onze tado° slimme thermostaat verhoogt je comfort en helpt je om minder gas te verbruiken. Hij verlaagt de temperatuur wanneer je niet thuis bent en zet zichzelf op tijd weer hoger, volgens jouw leefpatroon en voorkeuren. Zo is het thuis nooit te warm of te koud en kan je tot 30% besparen op je verwarmingskosten. En dat voor maar € 1 extra!

Heel wat mooie klantvoordelen

Heel wat mooie klantvoordelen

Als je kiest voor aardgas van essent.be, krijg je er meteen heel wat extra’s bovenop. Want wij vinden dat trouwe klanten beloond mogen worden. Met een gratis tariefcheck bijvoorbeeld, om te zien of jouw gastarief wel echt bij je past. Of had je liever wat tips voor efficiënt energieverbruik, promoties op jouw maat, exclusieve kortingen of verrassende acties? Ga dan snel eens een kijkje nemen op onze dealspagina. Ze staat boordevol klantvoordelen, speciaal voor jou.

Onze promoties

Bij essent.be is het nu altijd nachttarief!

Omdat jij ’s avonds wel iets beters te doen hebt dan je wasmachine vullen. Word klant en krijg tot 3 jaar lang de energieprijs van je elektriciteitsfactuur aan nachttarief.

3 jaar lang elk jaar meer korting op je energiefactuur?

Kies nu voor 3 jaar zekerheid met een vaste energieprijs per kWh voor elektriciteit en/of aardgas, en krijg elk jaar een grotere korting.

IS NIET ALLES EVEN DUIDELIJK?

We helpen je graag verder. Via telefoon kun je ons bereiken

van maandag tot vrijdag tussen 8 en 18 uur (uitgezonderd feestdagen).

 

BEL 02 302 20 00