Energieleveranciers vergelijken is slim en vaak goed voor je portemonnee.

 

 

 

Een energieleverancier kiezen kan ook makkelijk zijn

Een energieleverancier kiezen kan ook makkelijk zijn

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare energieleverancier? Naar dienstverlening op maat en duidelijke taal? Essent.be is de 5de grootste energieleverancier op de Belgische markt, met bijna 20 jaar ervaring. Bij ons vind je persoonlijke service, interessante klantvoordelen en de energieformule die perfect bij je past.

Overstappen is eenvoudig. En het kost niets.

Overstappen is eenvoudig. En het kost niets.

Vaak is overstappen zelfs goed voor je portemonnee want misschien betaal je al jaren te veel. Van energieleverancier wisselen is simpel en helemaal gratis. Bovendien stap je over wanneer jij dat wilt.

Intekenen doe je bij ons eenvoudig zelf online. Je krijgt meteen een bevestiging via e-mail en voor je het weet, geniet ook jij van onze energie!

Als energieleverancier geven we je graag advies

Als energieleverancier geven we je graag advies

Houd jij ook van persoonlijke service en van energieoplossingen op maat? Dan ben je bij essent.be aan het juiste adres. We spreken klare taal, duidelijk en afgestemd op jouw behoeften. En we stellen je het juiste product voor dat perfect bij je past.

Smarthome

Samen maken we van je huis een smart home

Besparen op je energiefactuur én je steentje bijdragen aan een beter milieu? Het kan, samen met essent.be. Want wij zijn fan van duurzame oplossingen. Ontdek ons aanbod en geniet slim van energie met zonnepanelen, een slimme thermostaat of een ketelonderhoud. Je hoeft zelfs geen essent.be-klant te zijn om te profiteren van dit aanbod.

Zeker dalen

Voordelen voor trouwe klanten

Bij essent.be vinden we dat trouwe klanten beloond mogen worden. Met een gratis tariefcheck bijvoorbeeld, om te zien of jouw energietarief nog wel bij je past. Of wat dacht je van tips voor efficiënt energieverbruik, promoties op jouw maat, exclusieve kortingen of verrassende acties? Dat zijn onze klantvoordelen, speciaal voor jou.

Onze promoties

Altijd nachttarief

3 jaar lang de energieprijs van je elektriciteitsfactuur aan nachttarief. Je profiteert nacht én dag van onze voordelige tarieven, ook met een enkelvoudige meter!

Op 3 jaar tijd tot € 300 korting

3 jaar lang telkens een grotere korting op je energiefactuur: het eerste jaar tot € 50, het tweede jaar tot € 100 en het derde jaar tot € 150. Dat is in totaal tot € 300 korting!

IS NIET ALLES EVEN DUIDELIJK?

We helpen je graag verder. Via telefoon kun je ons bereiken

van maandag tot vrijdag tussen 8 en 18 uur (uitgezonderd feestdagen).

 

BEL 02 302 20 00