Volop genieten van duurzame energie? Slim!

ONTDEK ALLE DUURZAME EN SLIMME OPLOSSINGEN VAN ESSENT

Besparen op je energiefactuur én je steentje bijdragen aan een beter milieu? Het kan, samen met Essent. Wij zijn fan van duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, isolatie of een slimme thermostaat. Ontdek ons aanbod en geniet slim van energie. Je hoeft zelfs geen Essent-klant te zijn om te profiteren van dit aanbod.

DUURZAAM WONEN

 
Een ketel in topconditie

Is jouw ketel in topconditie?

Je verwarmingsketel op de juiste tijdstippen laten onderhouden is niet enkel goed voor de gezondheid van je toestel en je portemonnee, het wordt bovendien door de wet verplicht.

Met het ketelonderhoud van Essent regelen wij alles voor jou. Momenteel is deze dienst enkel beschikbaar in de provincie Antwerpen.

ALLES OVER KETELONDERHOUD
Bespaar met zonnepanelen

Heb jij al zonnepanelen?

Waarom zonne-energie? Is mijn dak wel geschikt? We geven antwoord op al jouw vragen. En dankzij het aanbod van onze partner geniet je voordelig van energie.

Dit aanbod is ook geldig als je geen klant bent bij Essent.

ALLES OVER ZONNEPANELEN
Een goed geïsoleerde woning

Is je huis goed geïsoleerd?

Een warmer gevoel in de winter, frisse kamers in de zomer en tegelijk besparen op je energiefactuur. Een goed geïsoleerd huis heeft heel wat voordelen. Vraag gratis advies en profiteer van 10% korting op je isolatieproject.

Je hoeft zelfs geen Essent-klant te zijn om te genieten van dit aanbod.

In samenwerking met
samenwerkingmet_isoprofs.jpg

ALLES OVER ISOLATIE

IS NIET ALLES EVEN DUIDELIJK?

We helpen je graag verder. Via telefoon kun je ons bereiken

van maandag tot vrijdag tussen 8 en 18 uur (uitgezonderd feestdagen).

 

BEL 02 302 20 00

Logo Essent

Onze energie. Daar geniet je van.

Essent levert elektriciteit en aardgas aan consumenten en bedrijven in België. We staan voor optimisme in een markt die continu beweegt. 170 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze 325.000 klanten comfortabeler maken. Want energie is van ons allemaal!