Geniet 3 jaar op rij van extra korting op je elektriciteitstarief

Geniet 3 jaar op rij van extra korting op je elektriciteitstarief

Trouwe klanten verdienen net dat ietsje meer. Daarom is er exclusief voor jou Zeker Dalen, een uniek elektriciteitsproduct. Je kiest voor een vast tarief en krijgt een oplopende getrouwheidskorting. Zo ben je zeker dat je prijs per kWh voor elektriciteit niet stijgt, maar daalt! 3 jaar op rij, tot zelfs 15%.

Ontdek de tarieven van Zeker Dalen.

Elk jaar meer korting, 3 jaar lang? Het kan!

Grafiek Zeker Dalen

Hoe werkt het?

Kies voor Zeker Dalen en krijg meteen 5% korting op de energieprijs per kWh voor elektriciteit Vast Groen 3 jaar. Na 1 jaar loopt je korting op tot 10%, het jaar daarna ontvang je zelfs een korting van 15%!

Switch vandaag nog naar Zeker Dalen. Het is zo geregeld.

Veelgestelde vragen

Zeker dalen

  • Zeker Dalen is een elektriciteitsproduct exclusief voor trouwe klanten van essent.be in Vlaanderen en Wallonië. Je bespaart met Zeker Dalen meteen 5% ten opzichte van ons standaard Vast Groen product. In jaar 2 en 3 wordt dat zelfs 10% en 15%.

  • Vaak gelden kortingen en voordelen alleen voor nieuwe klanten. Essent.be wil haar eigen klanten ook belonen, voor het vertrouwen, en introduceert daarom Zeker Dalen.

  • Omdat je als klant kiest voor een 3-jaarscontract en daarmee jouw vertrouwen bevestigt, kunnen wij een dalende prijs garanderen.

  • Nieuwe klanten maken geen aanspraak op Zeker Dalen en starten met Vast Groen 3 jaar. Je doet meteen een besparing van 5% ten opzichte van dat tarief. In jaar 2 en 3 loopt die besparing op tot 10% en zelfs 15%.

  • Niet per se. Je bent zeker van een dalend stroomtarief, maar je energierekening is afhankelijk van meer factoren waar wij geen invloed op hebben. Denk hierbij aan de energiebelasting en weersinvloeden. Maar ook veranderingen in je verbruik, bijvoorbeeld als gevolg van veranderingen in je gezinssituatie.

  • Ja.