Waar kan ik de app voor de tado° slimme thermostaat downloaden?

Je kan de tado°-app gratis downloaden via App Store (Apple iOs 6.0 en hoger) of Google Play (Android 4.1 en hoger):

De app is niet beschikbaar voor Windows Phone.

Kan ik de tado°-app gebruiken wanneer ik niet thuis ben of geen internetverbinding heb?

• Via een werkende internetverbinding bij je thuis kan je vanop afstand je thermostaat monitoren.
  • Om de tado°-app te kunnen gebruiken heb je een werkende internetverbinding nodig (zowel op de plek waar jij je bevindt als bij je thuis).