Hoe gebeurt de installatie van mijn tado° thermostaat?

• Je hebt recht op één afspraak voor een gratis installatie van je tado° thermostaat, op voorwaarde dat je een beroep doet op de Essent-installateur. Maak een afspraak via 03 270 68 63. Meer uitleg vind je in de contractuele voorwaarden.
  • Je kunt ervoor kiezen om je tado° zelf te installeren met de handleiding die je stap voor stap uitlegt hoe je dat doet. Houd er wel rekening mee dat je voor een draadloze installatie een extra extensiekit moet aankopen. Je vindt alle informatie in je tado° starterskit of via www.tado.com/start.
  • Uiteraard kan je voor de installatie ook op eigen kosten een beroep doen op een installateur naar keuze.

Wat heb ik nodig voor de installatie van mijn tado° thermostaat?

• Een werkende internetverbinding.
  • Een eigen boiler (ketel).
  • Houd je wifi-paswoord bij de hand.
  • Installeer alvast de tado°-app op je smartphone en/of tablet.
  • Denk eraan om een makkelijke toegang te voorzien tot je huidige thermostaat, je boiler (ketel), je internet-router en je zekeringskast.

Draadloze installatie

Als je tado° draadloos wil installeren, dan moet je een extra extensiekit aankopen. Bel naar 03 270 68 63 en vraag je Essent-kortingsvoucher voor de tado°-extensiekit aan (50% korting op de aankoopwaarde). Met die voucher bestel je dan de extensiekit op www.tado.com.

Is dit niet het antwoord dat je zocht?

Bekijk eerst even de andere vragen. Misschien vind je daar meer uitleg.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en pixels.

Wij maken een onderscheid tussen functionele, analytische en marketing cookies. Ben je bekend met cookies en pixels en accepteer je het gebruik ervan? Klik dan op ‘akkoord en sluiten’. Wil je graag meer informatie of je toestemming instellen per soort cookies? Klik dan op ‘voorkeuren beheren’.
Voorkeuren beheren

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en pixels

Wij maken een onderscheid tussen functionele, analytische en marketing cookies. Ben je bekend met cookies en pixels en accepteer je het gebruik ervan? Klik dan op ‘alles aanvaarden’. Wil je graag meer informatie over cookies? Lees dan hier meer over cookies en pixels.
Functionele cookies

De functionele cookies zorgen voor de goede werking van onze website. Deze kan je niet uitschakelen.

Deze cookies:

• Zijn nodig voor de technisch correcte werking van de website
  • Slaan de voortgang van je bestelling op, zo voorkomen we dat dezelfde gegevens steeds opnieuw moeten worden ingevuld
  • Verzekeren de stabiliteit van de website
  • Slaan je log-in gegevens op
  • Monitoren de snelheid van de website
  • Zijn vereist om onze serviceproviders correct te verlonen

Analytische cookies

De analytische cookies worden gebruikt voor statistische en analytische doeleinden. Deze cookies worden gebruikt om meer te leren over het gedrag van bezoekers van onze website en onze website daar optimaal op af te stemmen.

Deze cookies:

• Maken een verbetering van de gebruikservaring mogelijk

Marketing cookies

Marketing cookies helpen ons gegevens te gebruiken om op maat gemaakte aanbiedingen te kunnen tonen en om aanbiedingen en diensten op externe websites te tonen.

Deze cookies:

• Leveren advertenties die bij je interesses passen
  • Bieden individuele en op maat gemaakte aanbiedingen aan om je de best mogelijke service te kunnen bieden
  • Maken levering van individuele aanbiedingen en diensten mogelijk, indien je reeds een van onze klanten bent gebeurt dit door de gegevens van je browsergeschiedenis te koppelen aan je klantgegevens
  • Maken uitwisseling van gegevens met bedrijven in de e.on groep mogelijk
  • Maken het mogelijk, om indien nodig rechtstreeks verbinding te maken met je sociale media-account
  • Maken het je mogelijk websites te delen op sociale media
  • Maken het je mogelijk opmerkingen te plaatsen