Hoe gebeurt de installatie van mijn tado° thermostaat?

• Je hebt recht op één afspraak voor een gratis installatie van je tado° thermostaat, op voorwaarde dat je een beroep doet op de Essent-installateur. Maak een afspraak via 03 270 68 63. Meer uitleg vind je in de contractuele voorwaarden.
  • Je kunt ervoor kiezen om je tado° zelf te installeren met de handleiding die je stap voor stap uitlegt hoe je dat doet. Houd er wel rekening mee dat je voor een draadloze installatie een extra extensiekit moet aankopen. Je vindt alle informatie in je tado° starterskit of via www.tado.com/start.
  • Uiteraard kan je voor de installatie ook op eigen kosten een beroep doen op een installateur naar keuze.

Wat heb ik nodig voor de installatie van mijn tado° thermostaat?

• Een werkende internetverbinding.
  • Een eigen boiler (ketel).
  • Houd je wifi-paswoord bij de hand.
  • Installeer alvast de tado°-app op je smartphone en/of tablet.
  • Denk eraan om een makkelijke toegang te voorzien tot je huidige thermostaat, je boiler (ketel), je internet-router en je zekeringskast.

Draadloze installatie

Als je tado° draadloos wil installeren, dan moet je een extra extensiekit aankopen. Bel naar 03 270 68 63 en vraag je Essent-kortingsvoucher voor de tado°-extensiekit aan (50% korting op de aankoopwaarde). Met die voucher bestel je dan de extensiekit op www.tado.com.