Een slimme oplossing, speciaal voor jou.

Met flix van Essent stuur jij je slimme toestellen aan en monitor je jouw energieverbruik vanop je smartphone. Heel eenvoudig!

En dankzij tado°, de slimme thermostaat, bespaar je tot 31% op je verwarmingskosten. Nog beter!

Heb je vragen over het aanbod, de installatie van de toestellen, de bijhorende apps ...? Je vindt alle antwoorden hieronder.

tado° / flix

Staat je vraag er niet tussen?

Logo Essent

Onze energie. Daar geniet je van.

Essent levert elektriciteit en aardgas aan consumenten en bedrijven in België. We staan voor optimisme in een markt die continu beweegt. 300 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze 550.000 klanten comfortabeler maken. Want energie is van ons allemaal!