Kan ik Mijn Essent op mijn smartphone of tablet gebruiken?

Momenteel is er geen app voor Mijn Essent. Je kan wel in je mobiele browser inloggen op Mijn Essent via onze website en de tool op een smartphone of tablet gebruiken.

Op dit moment is Mijn Essent nog niet volledig responsief op sommige mobiele apparaten. We werken eraan. Voor een betere gebruikerservaring raden we je voorlopig aan om Mijn Essent op een ander toestel te openen (bijv. je laptop).