Hoe wijzig ik mijn persoonlijke gegevens in Mijn Essent?

Je kan je persoonlijke gegevens zoals je adres, telefoonnummer of rekeningnummer aanpassen in Mijn Essent.

Als je jouw persoonlijke gegevens wil aanpassen, doe je dat op de volgende manier:

1. Log in op Mijn Essent.

2. Open vanop het dashboard het menu. Daar klik je op 'Mijn contactgegevens'.

3. Op die pagina vind je verschillende velden met jouw gegevens. Klik op de knop 'Wijzigen' bij het veld waarin gegevens staan die je wil aanpassen.