Kan ik alle communicatie van essent.be via e-mail of per post krijgen?

Wil je alle communicatie van ons via e-mail krijgen? Of toch liever via de post? Je kan gemakkelijk zelf kiezen langs welke weg je communicatie van ons krijgt in onze online tool Mijn essent.be.

1. Log in op Mijn essent.be.

Mijn Essent inloggen

2. Open vanop het dashboard het menu. Daar klik je op 'Mijn contactgegevens'.

Mijn Essent persoonsgegevens

3. Op die pagina vind je verschillende velden met jouw gegevens. Klik op de knop 'Wijzigen' bij het veld waarin gegevens staan die je wil aanpassen.