Hoe gaat de installatie en de ingebruikname van het laadpunt in zijn werk?

1. Je maakt een afspraak voor de installatie en op die datum komt een installatiepartner van Blue Current het laadpunt bij je thuis installeren.
  2. Als de installateur klaar is met de installatie zal hij contact opnemen met Blue Current om te controleren of het laadpunt online is.
  3. Je ontvangt van Blue Current een e-mail met de vraag om je gewenste instellingen door te geven. Je laadpunt wordt dan volgens jouw wensen ingesteld.
  4. Daarna ontvang je inloggegevens voor de beheeromgeving en de Blue Current app en kan je beginnen te laden.