Hoe installeer ik de tado° thermostaat?

Bij je tado° thermostaat vind je een handige handleiding die je stap voor stap uitlegt hoe je de thermostaat installeert. Hou er wel rekening mee dat je voor een draadloze installatie een extra extensiekit moet aankopen.

Wat heb ik nodig voor de installatie?

Deze dingen heb je nodig voor een tado° installatie:

• Een werkende internetconnectie
  • Een eigen boiler (ketel)
  • Je WiFi-wachtwoord
  • De tado° app op je smartphone of tablet
  • Een gemakkelijke toegang tot je huidige thermostaat, je boiler (ketel), je router en je zekeringenkast

Kan ik mijn tado° thermostaat laten installeren?

Heb je geen tijd, of denk je niet handig genoeg te zijn om de tado° thermostaat zelf te installeren? Dan kan je de thermostaat gratis laten installeren door een essent.be-installateur.