Hoe pas ik mijn betalingswijze aan in Mijn essent.be?

Je kan je betalingswijze zeer gemakkelijk aanpassen via Mijn essent.be. Om dat te doen, doorloop je de volgende stappen:

 

1. Log in op Mijn essent.be.

 

Mijn_Essent_inloggen_NL.jpg

 

2. Ga vanop het dashboard naar het menu. Daar selecteer je 'Mijn facturen'.

 

Mijn_Essent_mijn_facturen_overzicht_NL.jpg

 

3. Selecteer in de tab 'Mijn facturen' onder 'Betalingsmethode' de knop 'Wijzigen' en selecteer de betalingsmethode die je het liefste gebruikt.

 

Mijn Essent betalingswijze aanpassen

 

Is dit niet het antwoord dat je zocht?

Bekijk eerst even de andere vragen. Misschien vind je daar meer uitleg.

Kreeg je nog steeds geen antwoord op je vraag?

Neem gerust contact op met onze klantendienst. We helpen je graag verder.