Geniet nog meer van je thuis met flix van essent.be

Ontdek wat flix van essent.be voor jouw (t)huis kan doen

Met flix stuur jij je slimme toestellen aan en monitor je je energieverbruik, eenvoudig vanop je smartphone met 1 handige app. Zorg voor jouw comfort in huis, zelfs wanneer je niet thuis bent.

BEL 078 79 00 97

Geniet nog meer van je thuis met één van onze flixpakketten voor slechts € 1 extra

Dankzij flixmood tover je met één klik de perfecte sfeer in huis. Lekker relaxen op vrijdagavond, een spontaan feestje met de vrienden of je kinderen helpen bij hun huiswerk. Met de slimme stekker en de slimme lampen creëer je steeds de juiste setting. Jij beslist welke stemming er heerst zodat jij je nog meer thuis voelt.

Dankzij flixheat is het thuis nooit te warm of te koud. De slimme thermostaat stelt zich af op jouw leefpatroon en voorkeuren. Hij verlaagt de temperatuur wanneer je niet thuis bent en zet zichzelf op tijd weer hoger. Nog goed nieuws: met dit pakket kun je tot 30% besparen op je verwarmingskosten én de installatie van de slimme thermostaat (door de essent.be-installateur) is gratis!

Met flixsafe ben je altijd op je gemak. Vanop afstand het strijkijzer uitschakelen als je dat vergeten bent, nooit meer twijfelen of je die deur wel sloot. Dankzij de slimme stekkers, de deur- en raamsensoren en de bewegingssensor hoef je je nooit meer zorgen te maken. Onze handige app verwittigt je automatisch als er iets niet in orde is.

Onze energie, daar geniet je van.

Essent.be levert elektriciteit en aardgas aan consumenten en bedrijven in België. We staan voor optimisme in een markt die continu beweegt. 170 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze 325.000 klanten comfortabeler maken. Want energie is van ons allemaal!