3 jaar lang elk jaar meer korting … hoe werkt dat?

3 jaar lang elk jaar meer korting … hoe werkt dat?

Kies voor Elektriciteit Vast Groen 3 jaar en Aardgas Vast 3 jaar en klik de huidige energietarieven vast. Bovendien geniet je zo 3 jaar lang elk jaar van een grotere korting op de energieprijs van je elektriciteitsfactuur:

  • het 1e jaar krijg je 5% korting
  • het 2e jaar krijg je 10% korting
  • het 3e jaar krijg je 15% korting
3 jaar lang zeker van je energieprijs én een steeds grotere korting

3 jaar lang zeker van je energieprijs én een steeds grotere korting

De huidige energieprijzen staan zeer laag. Wil je daar ook de komende jaren van profiteren? Ons vast energietarief beschermt je drie jaar op rij tegen mogelijke stijgingen van de energieprijs.

Wat wel stijgt, is je korting. Ook drie jaar op rij. Nu de energieprijs laag is, zorgt Essent ervoor dat het nog lager kan. Word dus nu klant en geniet van een promotie die drie jaar lang élk jaar beter wordt.

Profiteer van ons duurzaamste aanbod

Profiteer van ons duurzaamste aanbod

Kies milieubewust voor groene stroom, dat is elektriciteit die wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie en wind.

Met CO2-neutraal gas compenseren we bovendien jouw aardgasverbruik door de aankoop van CO2-certificaten. Zo dragen we samen zorg voor onze planeet.

On- of offline: jij kiest

On- of offline: jij kiest

Hou je je administratie graag bij op papier? Of verminder je de papierberg liever en kies je daarom bewust voor facturen via e-mail? Jij kiest wat voor jou het best werkt.

Klopt er iets niet? Laat het onze klantendienst dan zeker weten! Ook die bereik je zowel on- als offline. Mail of bel ons, of laat van je horen via Facebook of Twitter. Onze klantendienst komt zo snel mogelijk terug op je vraag.

  • * Houdt in dat de klant een eenmalige welkomstkorting voor elektriciteit ontvangt van 5% op de energieprijs per kWh tijdens het eerste contractjaar, 10% op de energieprijs per kWh tijdens het tweede contractjaar en 15% op de energieprijs per kWh tijdens het derde contractjaar. De korting geldt dus niet op de vaste vergoeding, Nettarieven, Toeslagen of Kosten Hernieuwbare Energie.

Ben je al klant?

Dan kan jij ook profiteren van dit aanbod!

Voorwaarden 'Daaltarief'
  • Geldt voor nieuwe residentiële klanten die een contract afsluiten voor Elektriciteit Vast Groen 3 jaar (al dan niet gecombineerd met Aardgas Vast 3 jaar) en die kiezen voor de promotie ‘Daaltarief’;
  • Houdt in dat de klant een eenmalige welkomstkorting voor elektriciteit ontvangt van 5% op de energieprijs per kWh tijdens het eerste contractjaar, 10% op de energieprijs per kWh tijdens het tweede contractjaar en 15% op de energieprijs per kWh tijdens het derde contractjaar. De korting geldt dus niet op de vaste vergoeding, Nettarieven, Toeslagen of Kosten Hernieuwbare Energie;
  • Wordt toegekend op de jaarlijkse afrekeningsfactuur;
  • Is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties.