Essent verwent. Welke promo kies je?

Op 3 jaar tijd tot € 300 korting

3 jaar lang telkens een grotere korting op je energiefactuur: het eerste jaar tot € 50, het tweede jaar tot € 100 en het derde jaar tot € 150. Dat is in totaal tot € 300 korting!

Altijd nachttarief


3 jaar lang de energieprijs van je elektriciteitsfactuur aan nachttarief. Je profiteert nacht én dag van onze voordelige tarieven, ook met een enkelvoudige meter!

Slimme thermostaat tado° voor maar € 1

Bespaar tot 31% op je verwarmingskosten met onze slimme thermostaat tado° voor maar € 1, inclusief gratis installatie.

Gas, elektriciteit of allebei?

Eén energieleverancier, dat heeft zo zijn voordelen. Maar ook voor alleen gas óf elektriciteit ben je meer dan welkom. Bij Essent vind je zeker de gepaste formule.

Waarom kiezen voor Essent? 

Bij ons geniet je van al het goede dat energie te bieden heeft. Met een product dat perfect bij je past en interessante voordelen, op jouw maat. Want energie is van ons allemaal!

Heb je een vraag of hulp nodig?

Onze klantendienst is vlot bereikbaar, op de manier die jij verkiest. We communiceren duidelijk en transparant. Afgestemd op jouw behoeften. Tot binnenkort!

Essent is fan van duurzame oplossingen

Heb jij al zonnepanelen?

Waarom zonne-energie? Is jouw dak geschikt? Benieuwd naar het financiële plaatje? We geven je graag meer uitleg. Je hoeft zelfs geen Essent-klant te zijn om te profiteren van het aanbod van onze partner.

Is je huis goed geïsoleerd?

Er zijn heel wat voordelen aan een goed geïsoleerde woning. Een warmer gevoel in de winter, frissere kamers in de zomer en tegelijk bespaar je op je energiefactuur. Maar er is meer! Laat je overtuigen.

Ontdek onze besparingstips

Je wil wel duurzamer leven, maar in de praktijk blijkt dat niet altijd zo eenvoudig? Met onze slimme tips kan je toch je steentje bijdragen aan een gezondere wereld, zonder aan comfort in te boeten.

is niet alles even duidelijk?

We helpen je graag verder

Je kan ons van maandag tot vrijdag bereiken op 02 302 20 00.

Onze klantendienst is geopend tussen 8 en 18 uur (uitgezonderd feestdagen).

Lifebyessent houdt je op de hoogte

Thuislevering, zonder dat je er bent

Het aantal online aankopen blijft maar groeien. Maar er is niks vervelender dan een leveringsbonnetje onder je deur vinden waarop staat dat de koerier is langs geweest terwijl er niemand thuis was. Daar wil Parcify verandering in brengen.

Slapend opladen, of toch maar niet?

Kost het altijd geld als je een oplader aan het stroomnet hangt? Sommige mensen beweren dat adapters sluipverbruikers zijn en de telefoon overdag moet opladen. Wij kijken of dit waar is.

Energiezuinig (ver)bouwen

Wie aan zijn droomwoning begint te timmeren, doet dat vandaag graag op een ecologisch verantwoorde manier. Je hebt ongetwijfeld baat bij een overzicht dat aangeeft wat je verschillende mogelijkheden zijn.

Logo Essent

Onze energie. Daar geniet je van.

Essent levert elektriciteit en aardgas aan consumenten en bedrijven in België. We staan voor optimisme in een markt die continu beweegt. 300 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze 550.000 klanten comfortabeler maken. Want energie is van ons allemaal!