Goedkoopste energieleverancier?

vergelijken energieleverancier

 

Vanzelfsprekend wilt u de goedkoopste energieleverancier voor uw verbruik en situatie kiezen. Op deze manier kan u jaarlijks immers heel wat geld besparen.  Geld dat u ongetwijfeld liever voor iets anders gebruikt. Daarom geven wij u een aantal tips om de goedkoopste energieleverancier te vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe vind je de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie?

Er zijn enkele zaken die u in overweging moet nemen wanneer u op zoek gaat naar de goedkoopste energieleverancier:

  • Uw jaarlijks verbruik. Bent u een grote, gemiddelde of juist een kleine energieverbruiker? Energietarieven zijn vaak opgebouwd in schijven waarbij kleine, gemiddelde of grote verbruikers voordeliger af zijn. Een belangrijk punt om rekening mee te houden bij uw keuze van uw goedkoopste energieleverancier.
     
  • Heeft u een dag/nacht meter? Verbruikt u vooral tijdens de piek- of tijdens de daluren? Indien u een tweevoudige meter heeft, kan het zeker in uw voordeel spelen om het verschil in dag/nacht tarief van de leveranciers af te wegen in uw keuze. Het kan namelijk zijn dat bepaalde energietarieven voordelig zijn op basis van dagtarief, maar minder voordelig tijdens de daluren, waardoor u uw voordeel ziet smelten als sneeuw voor de zon.
     
  • Kiest u voor een betrouwbare energieleverancier? Natuurlijk moet u  vooral rekening houden met de prijs in uw zoektocht naar de goedkoopste energieleverancier. Het is echter ook belangrijk om rekening te houden met de service. Klanten van Essent kunnen bijvoorbeeld rekenen op constante, milieuvriendelijke energielevering aan zeer scherpe tarieven, omdat Essent bij de top 5 energiebedrijven van Europa hoort. Daarnaast kunnen onze klanten ook rekenen op een persoonlijke service met de glimlach. 

Gewoon kiezen voor essent.be

Bij essent.be kunt u rekenen op 100% groene stroom en aardgas aan vlijmscherpe tarieven. Voor zowel elektriciteit als aardgas is ons Essent Eco tarief bij de goedkopere op de Belgische markt! Dit betekent in veel gevallen dat u een flink stuk op uw energiefactuur zal besparen. Bovendien kan u rekenen op een topservice.

 

Wilt u overschakelen?

Schrijf u eenvoudig online in en onze overstapservice regelt de rest, ook de opzeg bij uw huidige leverancier. Kiezen voor een goedkope en betrouwbare energieleverancier, is kiezen voor Essent.

 

* Het btw-voordeel wordt verrekend als een korting van 12,39%:
- enkel geldig voor nieuwe residentiële klanten die in de periode van 01/04/2014 tot en met 30/04/2014 een contract bij essent.be hebben afgesloten voor aardgas en elektriciteit;
- eenmalig op uw aardgasprijs voor uw aardgasverbruik tijdens de initiële contractperiode en toegekend op de afrekeningsfactuur;
- niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties;
- niet geldig bij intekening op Elektriciteit Variabel Groen Vooraf en/of Aardgas Variabel Vooraf;
- niet toegekend bij intekening via Besparen Kan.