Mijn essent.be is vernieuwd:
nu nóg meer gebruiksgemak!

Klantenservice

Direct antwoord op uw vraag

Stel uw vraag

Klant voordelen

Interessante essent.be Deals

Bekijk onze deals

Life by essent.be

Online magazine over energie

 

Ontdek het nu

5 meest gestelde vragen

  • Wanneer krijg ik mijn afrekeningsfactuur?
  • Hoe wordt mijn voorschotbedrag berekend?
  • Betalingswijze aanpassen
  • Hoe wordt mijn afrekeningsfactuur berekend?

Essent.be presenteert de Nest Learning Thermostat™

Bestaande en nieuwe klanten die kiezen voor een Comfort Pack betalen slechts 1 euro voor deze slimme thermostaat.

Met de Nest thermostaat hoef je niet meer zelf te programmeren. Hij stelt voor jou een gepersonaliseerd schema op dat steeds meer verfijnt naarmate de tijd verstrijkt. Dankzij de ingebouwde sensoren weet jouw Nest wanneer er niemand in huis is. De Auto-Afwezig-functie verlaagt dan automatisch de temperatuur en helpt zo om nog meer energie te besparen. De bediening is eenvoudig, zelfs vanop een smartphone, tablet of computer.

 

 

* Gebaseerd op de energieprijs van essent.be (Vast Groen C@re (elektriciteit) en Vast C@re (aardgas), tariefkaart februari 2016) en Electrabel (Easy Vast elektriciteit en aardgas, tariefkaart januari 2016), met de volgende verbruiken: elektriciteit enkelvoudig 4150 kWh en 19300 kWh voor aardgas. De vergelijking geldt voor residentiële afnemers. Er wordt geen rekening gehouden met eventuele welkomstkortingen.

** Deze voorbeelden zijn gebaseerd op een geschat jaarverbruik van 3900 kWh voor elektriciteit en 18000 kWh voor aardgas. Deze oefening is gebaseerd op statistische gegevens. Het reële verbruik kan afwijken van deze berekening omdat het afhankelijk is van verschillende factoren, zoals het weer, de isolatie van uw woning, de oppervlakte ervan, de stand van de thermostaat, het aantal elektrische toestellen en hoe vaak u die gebruikt. De berekening is gemaakt voor een gezin van vier personen in postcode 2000. Deze bedragen zijn inclusief distributie- en transportkosten, toeslagen, heffingen en bijdragen. Voor een volledige berekening kan u steeds onze tarieven raadplegen.