Wie is Essent?

Essent maakt deel uit van de duurzame groep E.ON en levert elektriciteit en aardgas aan consumenten en bedrijven in België. We staan voor optimisme in een markt die continu beweegt. 300 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze 550.000 klanten comfortabeler maken. Want energie is van ons allemaal!

over essent

De energie van Essent, vandaag en morgen

We durven initiatieven te nemen die nodig zijn om energie ook in de toekomst te garanderen. Met onze expertise maken we mensen bewust van de mogelijkheden en uitdagingen op de energiemarkt. Zo bieden we inspiratie en nodigen we medewerkers, klanten en overheden uit om te participeren in vernieuwende oplossingen. We investeren volop in duurzame projecten en hernieuwbare oplossingen. Op die manier blijven we onze energie ook in de toekomst garanderen.

Energie is van ons allemaal

Energie is al lang geen eenrichtingsverkeer meer en elke consument heeft andere noden. Bij Essent zetten we ons in om ‘vanzelfsprekende’ grote en kleine oplossingen te vinden die het leven van onze klanten comfortabeler maken. Die aanpak zit in ons DNA. We willen werken aan de energie-oplossingen van morgen, samen met al onze medewerkers en als partner van klanten en overheden. Vanuit onze expertise maken we mensen bewust van de toekomst van de energiemarkt en leren we elkaar omgaan met nieuwe vormen van energie.

Wij denken na over de toekomst van energie

Wij werken mee aan een duurzame toekomst

Benieuwd naar ons aanbod?