Essent blijft zorgen voor jouw energie, ook in coronatijden

Als energieleverancier en werkgever nemen ook wij onze verantwoordelijkheid en de nodige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk tegen te gaan. Onze hoogste prioriteit is de gezondheid en het welzijn van onze werknemers en onze klanten. Uiteraard garanderen we jouw energielevering. We werken gewoon verder, maar met een iets andere dienstverlening.

Jouw energie
We blijven allemaal beter binnen dus sociale contacten staan op een laag pitje. Wij brengen de nodige warmte bij je thuis. En licht, voor wat gezelligheid.

Actieve klantendienst
Op onze klantendienst verandert er weinig. Omdat we de aanbevelingen van de overheid volgen, is het tot 17/04/2020 niet mogelijk om voor klantvragen langs te komen in de kantoren van Essent te Kontich. Maar we blijven gewoon bereikbaar, via telefoon, chat, Facebook of e-mail.

Onze medewerkers werken thuis
Sinds 16/03/2020 blijven al onze medewerkers verplicht thuis, waar ze gewoon hun werk doen, net als op kantoor. Er is wel meer flexibiliteit, zodat iedereen indien nodig aandacht kan geven aan de kinderen, buren helpen of boodschappen doen voor personen die onder een risicogroep vallen. Deze regeling loopt zeker tot en met 3/04/2020.

Nieuwe klant?
Wil je klant worden of als bestaande klant intekenen op een ander product? Het kan gewoon zoals anders, online of telefonisch. De deur-aan-deurverkoop is wel stilgelegd, dat spreekt voor zich.

Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en geniet van onze energie.Pierre Pignolet, CEO Essent België