Vergelijk je prijs voor elektriciteit en bespaar!

Bereken jouw prijs Bereken jouw prijs

Onze promoties

Bij essent.be is het nu altijd nachttarief!

Omdat jij ’s avonds wel iets beters te doen hebt dan je wasmachine vullen. Word klant en krijg tot 3 jaar lang de energieprijs van je elektriciteitsfactuur aan nachttarief.

3 jaar lang elk jaar meer korting op je energiefactuur?

Kies nu voor 3 jaar zekerheid met een vaste energieprijs per kWh voor elektriciteit en/of aardgas, en krijg elk jaar een grotere korting.

Elektriciteitsleveranciers vergelijken is slim en interessant voor je portemonnee.

Wisselen van energieleverancier is makkelijk

Veranderen van leverancier is zo gebeurd

Ben je op zoek naar een andere elektriciteitsleverancier? Twijfel niet te lang. Overstappen is eenvoudig en het kost niets. Bovendien stap je over wanneer jij dat wilt. Bekijk ons aanbod en kies de energieformule die het best bij je past. Vergelijk je prijs voor elektriciteit en teken meteen online in. Meer tijd vraagt het niet!

Ontdek ons aanbod
Kies voor groene stroom

Kies voor groene stroom

Er zijn heel wat manieren om milieubewust door het leven te gaan. elektriciteitsleverancier werken wij actief mee aan een duurzame toekomst. Ook jou helpen we graag om eenvoudig je steentje bij te dragen. Als je bij essent.be intekent op een vast elektriciteitstarief, dan kies je vanzelf voor groene stroom. Goed bezig!

Bereken jouw prijs
Elektriciteit aan nachttarief, zelfs overdag

Elektriciteit aan nachttarief, zelfs overdag

Bij essent.be is het nu altijd nachttarief! Kies vandaag nog voor groene elektriciteit en krijg tot 3 jaar lang de energieprijs van je elektriciteit aan nachttarief, ook overdag. Want ook jij hebt ’s avonds wel iets beters te doen dan je wasmachine vullen.

PROFITEER VAN DIT AANBOD
Bespaar energie met tado°

Bespaar energie met tado°

Onze tado° slimme thermostaat verhoogt je comfort en helpt je om energie te besparen. Hij verlaagt de temperatuur wanneer je niet thuis bent en zet zichzelf op tijd weer hoger, afgestemd op jouw leefpatroon en voorkeuren. Zo is het thuis nooit te warm of te koud en kan je tot 30% besparen op je verwarmingskosten. En dat voor maar € 1 extra!

Ontdek Tado°
Interessante klantvoordelen

Interessante klantvoordelen

Trouwe klanten mogen beloond worden. Met een gratis tariefcheck bijvoorbeeld, om te zien of jouw elektriciteitstarief nog wel bij je past. Of had je liever wat tips voor efficiënt energieverbruik, promoties op jouw maat, exclusieve kortingen of verrassende acties? Surf dan snel naar onze dealspagina, boordevol klantvoordelen speciaal voor jou.

Doe je voordeel

IS NIET ALLES EVEN DUIDELIJK?

We helpen je graag verder. Via telefoon kun je ons bereiken

van maandag tot vrijdag tussen 8 en 18 uur (uitgezonderd feestdagen).

 

BEL 02 302 20 00

Logo essent.be

Onze energie. Daar geniet je van.

Essent.be levert elektriciteit en aardgas aan consumenten en bedrijven in België. We staan voor optimisme in een markt die continu beweegt. 170 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze 325.000 klanten comfortabeler maken. Want energie is van ons allemaal!