Op zoek naar betaalbare elektriciteit? Welkom bij Essent!

Op zoek naar betaalbare elektriciteit? Welkom bij Essent!

Klant worden bij Essent is een slimme zet. Je krijgt scherpe tarieven voor jouw elektriciteit, een persoonlijke service en interessante klantvoordelen. Bovendien kies jij zelf wanneer je overstapt en dat kost niets. Bekijk ons aanbod en kies de energieformule die het best bij je past. Vergelijk je prijs voor elektriciteit en teken meteen online in. Meer tijd vraagt het niet!

Kies voor groene stroom

Kies voor groene stroom

Er zijn heel wat manieren om milieubewust door het leven te gaan. Als elektriciteitsleverancier werken wij actief mee aan een duurzame toekomst. Ook jou helpen we graag om eenvoudig je steentje bij te dragen. Als je bij Essent intekent op een vast elektriciteitstarief, dan kies je vanzelf voor groene stroom. Goed bezig!

Elektriciteit aan nachttarief, zelfs overdag

Elektriciteit aan nachttarief, zelfs overdag

Bij Essent is het nu altijd nachttarief! Kies vandaag nog voor groene elektriciteit en krijg tot 3 jaar lang de energieprijs van je elektriciteit aan nachttarief, ook overdag. Want ook jij hebt ’s avonds wel iets beters te doen dan je wasmachine vullen.

Bespaar energie met tado°

Bespaar energie met tado°

Onze tado° slimme thermostaat verhoogt je comfort en helpt je om energie te besparen. Hij verlaagt de temperatuur wanneer je niet thuis bent en zet zichzelf op tijd weer hoger, afgestemd op jouw leefpatroon en voorkeuren. Zo is het thuis nooit te warm of te koud en kan je tot 31% besparen op je verwarmingskosten. En dat voor maar € 1 extra!

Interessante klantvoordelen

Interessante klantvoordelen

Trouwe klanten mogen beloond worden. Met een gratis tariefcheck bijvoorbeeld, om te zien of jouw elektriciteitstarief nog wel bij je past. Of had je liever tips voor efficiënt energieverbruik, promoties op jouw maat, exclusieve kortingen of verrassende acties? Surf dan snel naar onze dealspagina, boordevol klantvoordelen speciaal voor jou.

Kies je promo

Op 3 jaar tijd tot € 300 korting

3 jaar lang telkens een grotere korting op je energiefactuur: het eerste jaar tot € 50, het tweede jaar tot € 100 en het derde jaar tot € 150. Dat is in totaal tot € 300 korting!

Altijd nachttarief


3 jaar lang de energieprijs van je elektriciteitsfactuur aan nachttarief. Je profiteert nacht én dag van onze voordelige tarieven, ook met een enkelvoudige meter!

Slimme thermostaat tado° voor maar € 1

Bespaar tot 31% op je verwarmingskosten met onze slimme thermostaat tado° voor maar € 1, inclusief gratis installatie.