Veel plezier met je deal!

Print hieronder jouw kant&klare deals-bon.

Geldig tot 31/12/2021

5, 10 of zelfs 15% korting op het Thiry Paints assortiment

5, 10 of zelfs 15% korting op het Thiry Paints assortiment

Verfraai je huis voordelig met Thiry Paints

Ruim 100 jaar geleden gestart als drogisterij in Leuven, groeide Thiry Paints van een verfwinkel in de jaren ‘50 tot dé referentie vandaag voor verf, behang, vloerbekleding en raamdecoratie.

 

Alle Thiry Paints-verkopers zijn specialisten in hun vak. Ze adviseren je graag, op een vakkundige manier, bij je keuze van producten en kleuren. Thiry Paints beschikt ook over een team van ervaren kleurexperts. Ze komen aan huis wanneer dat voor jou past en bekijken samen met jou alle aspecten van je interieur.

 

De Thiry Paints groep is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft verdeelpunten in heel Vlaanderen. Je vindt er vooral A-merken zoals Levis, Arte, Quickstep en Luxaflex.

 

Als Essent-klant krijg je 15% korting op het volledige assortiment, 10% korting op raamdecoratie en 5% korting op Velux-raamdecoratie.*

 

*Voorwaarden
Korting geldig tot en met 31/12/2021, op vertoon van jouw Essent kant&klare deals-bon in een van de Thiry Paints winkels. Niet geldig op elektrische gereedschappen en diensten zoals opmetingen, plaatsingen en confectie. Als er andere promoties lopen, worden die automatisch toegepast.