In België heb je soms vier seizoenen in een week. Net zoals het weer, wisselt je leefpatroon van dag tot dag. Last minute ga je heerlijk een weekendje weg, is het een zwoele zomerdag midden in de lente of is het net die week de avondshift. Maak van je woning een slimme woning en stem zo eenvoudig je verwarmingsbehoeften af op je leefpatroon. Hoe je dat doet? Met een slimme thermostaat zoals tado° bijvoorbeeld.

Eén op vijf gezinnen kiest er al voor om op een slimme manier zijn woning te verwarmen, met tado° bijvoorbeeld. Het biedt niet alleen comfort, maar je bespaart er ook nog eens heel wat energie mee. Wist je dat 60% van je energiekosten gaan naar verwarming? Deze slimme thermostaat laat je tot 31% besparen op je verwarmingskosten. Tijd om slimmer te verwarmen.

Verwarm met geolocatie

Een slimme thermostaat maakt gebruik van geolocatie: hij weet met andere woorden waar je bent. Zo zet deze slimme oplossing je verwarming automatisch lager als je de woning verlaat én zet hij deze op wanneer je dicht bij je woning aankomt. Je hebt altijd en overal controle over je verwarming, en dus ook over je energieverbruik. Gedaan met onnodig verwarmen en onnodige kosten.

Geniet van extra comfort

Na het sporten een douche nemen in een lekkere warme badkamer? Thuiskomen in een knusse woonkamer? Dat kan, dankzij een slim verwarmingssysteem. Je verwarming bedien je voortaan vanop een afstand. Zo geniet je van extra comfort, altijd en overal.

Neem zelf de controle

Efficiënt verwarmen betekent ook efficiënt omgaan met je energiekosten. Kies je ervoor om van je woning een smarthome te maken, dan kies je voor meer controle over je energieverbruik. Verschillende slimme oplossingen zoals bijvoorbeeld een slimme thermostaat, slimme verlichting of slimme stekkers … zorgen ervoor dat je nauwkeurig je energieverbruik kan meten. Automatisch ga je zo zuiniger om met je energiefactuur.

Krijg meer grip op je verwarmingskosten

Door slim te verwarmen maak je enkel kosten wanneer dat nodig is. Met de smartphone in je hand heb je meer grip op je verwarmingskosten. Het realtime overzicht kan je altijd en overal raadplegen op je smartphone. Zo weet je precies wanneer je energie verbruikt en hoeveel. Investeren in een slimme thermostaat, dat is schrappen in je energiefactuur. Zo krijg je meer ruimte voor andere dingen.