Wie voor een slimme woning kiest, bespaart niet enkel energie maar krijgt er ook een flinke dosis comfort bovenop. Want slimme oplossingen zoals slimme stekkers of een slimme thermostaat, zorgen ervoor dat je zonder zorgen aan je welverdiende vakantie begint. Klinkt het te mooi om waard te zijn? Toch kan het! Dankzij een smarthome zorg je voor een veilige én energiezuinige woning. Zo hoef je tijdens je vakantie aan niets meer te denken.

Hou een oogje in het zeil

Op vakantie vertrekken, dat doe je het liefst met een gerust hart. Door bewegingssensoren te plaatsen naast je raam of deur, hou je van op een afstand een oogje in het zeil. Wanneer de deur opengaat waarschuwt de deursensor je onmiddellijk via een melding op je smartphone. De raamsensor doet net hetzelfde. Gaat de deur open wanneer er niemand thuis hoort te zijn? Komt de buurman de planten water geven? Kies voor deze slimme oplossing en wees altijd op de hoogte.

Maak komaf met overbodige energie

Niet helemaal zeker of je het licht in de woonkamer hebt uitgedaan? Of je bent vergeten de verwarming in zomermodus te zetten? Met een slimme thermostaat, zoals tado° bijvoorbeeld, hoef je niet opnieuw naar huis te keren. Gewoon even je smartphone erbij halen en alles netjes uitschakelen. Zo bespaart je smarthome je niet enkel energie maar ook nog eens heel wat kostbare tijd.

Kom gezellig weer thuis

Na een heerlijke vakantie ben je helemaal uitgerust en relaxt. Dat gevoel wil je graag zo lang mogelijk vasthouden. Slimme oplossingen maken van thuiskomen altijd een plezier. Met een slimme thermostaat is het niet te warm of te koud in je woning. Slimme verlichting zorgt ervoor dat je niet thuiskomt in het donker. Genieten dat doen we graag en niet alleen op vakantie.