Of we nu in deze coronatijden samen mogen feesten of niet, cadeautjes kopen mag altijd! Voor je familie, de vrienden in je bubbel of je virtuele maatjes. Of voor jezelf natuurlijk. Zag je onze mooie promo’s al? Ga er even goed voor zitten en kies de promo die jij wil.

Essent-Online: even voordelig als gemakkelijk

Simpel genieten van lage energieprijzen. Dat is Online van Essent. Een superscherp, variabel tarief zonder overbodige extra’s. Je betaalt een eerlijke prijs voor gas en/of elektriciteit en je regelt al je energiezaken snel en eenvoudig online. Kies voor makkelijk en flexibel. En kies voor de essentie: betrouwbare energie. Want energie hoeft helemaal niet duur te zijn.

 

Word nu klant voor Online en bespaar meteen.

Geniet van nachttarief, ook overdag

Kies vandaag nog voor groene elektriciteit van Essent en profiteer de klok rond van ons nachttarief. Zo hoef je niet tot ’s avonds te wachten om je huishouden te doen. Extra tijd voor Netflix, je favoriete lectuur of om te gaan sporten. Klik vandaag nog je energieprijs vast voor elektriciteit per kWh en krijg die tot 3 jaar lang aan nachttarief, ook overdag. Het is ons duurzaamste aanbod.

 

Tot 3 jaar lang de energieprijs van je elektriciteitsfactuur aan nachttarief? Bekijk het aanbod hier.

Krijg de slimme tado° thermostaat voor slechts € 1

Ben je fan van slimme technologie? Dan is tado° echt iets voor jou! Deze slimme thermostaat regelt de temperatuur bij je thuis en zet automatisch je verwarming lager als iedereen vertrokken is. Haal vandaag tado° in huis voor slechts € 1, inclusief gratis installatie.

 

Met tado° bespaar je tot 31% op je verwarmingskosten. De thermostaat houdt rekening met jouw verwarmingsprofiel, gebaseerd op je gewoontes en de eigenschappen van je huis. Daarnaast is het supereenvoudig om je verwarming vanop afstand te bedienen via de tado°-app. Zo weet je op elk moment hoe warm het in je huis is en hoeveel je al bespaarde.

Graag meer info? Die vind je hier.

 

Zoek je meer energiebesparende tips?

Lees hier hoe je nog meer kan besparen