Heb je dit jaar een ‘fout’ eindejaarscadeautje gekregen? Dan ben je niet alleen. Tal van Belgen zullen ook vandaag nog hun gekregen geschenken online te koop zetten. Gelukkig is er bij Essent geen sprake van foute cadeaus, want jij kiest zelf je geschenk uit onze 3 promo’s!

Bespaar tot € 300!

Klinkt goed, niet? Want met 300 euro kan je heel wat leuks doen. Toffe cadeautjes voor jezelf kopen, bijvoorbeeld! Zo vergeet je meteen alle foute eindejaarsgeschenken die je kreeg.

Word dus nu klant van Essent, want dan krijg je 3 jaar lang een steeds grotere korting op je energiefactuur die oploopt tot 300 euro. En dat is niet alles! Je bent daarnaast ook nog eens 3 jaar lang zeker van je energieprijs. Qua cadeautje kan dat wel tellen.

Meer weten? Neem dan hier een kijkje.

Geniet altijd van nachttarief

Wij hopen alvast dat jouw foute kerstcadeau geen fles wasverzachter is, want wij zijn ervan overtuigd dat jij ’s avonds betere dingen te doen hebt dan de was. Om ervoor te zorgen dat je elke avond kan doen wat jij wil, profiteer je nog deze maand van ons aanbod waarmee je tot 3 jaar lang op élk moment van de dag van nachttarief geniet. Ja, élk moment.

Ben je geïnteresseerd in dit tijdelijke aanbod? Dan verwijzen we je graag naar hier.

Krijg tado° – de slimme thermostaat – voor € 1

Ben je fan van slimme technologie, of wil je vooral profiteren van de vele voordelen die ze biedt? Dan is dit geschenk ideaal! Deze maand krijg je tado° – de slimme thermostaat die automatisch je temperatuur regelt – voor amper € 1, inclusief gratis installatie!

Met tado° betaal je tot 31% minder verwarmingskosten. En dat is niet alles! Tado° houdt ook rekening met je verwarmingsprofiel, gebaseerd op de eigenschappen van jouw huis. Het systeem is zelflerend, dus je thuisklimaat is altijd aangepast aan jouw voorkeuren. Daarnaast is het supereenvoudig om je verwarming vanop afstand te bedienen via de tado°-app. De app toont je ook op elk moment hoe warm het in je huis is, en hoeveel je al bespaarde.

Wil je graag meer info? Die vind je hier!

Zoek je meer energiebesparende tips?

Lees hier hoe je nog meer kan besparen