Op zoek naar betaalbaar gas? Welkom bij Essent!

Op zoek naar betaalbaar gas? Welkom bij Essent!

Klant worden bij Essent is een slimme zet. Je krijgt scherpe tarieven voor jouw aardgas, een persoonlijke service en interessante klantvoordelen. Bovendien kies jij zelf wanneer je overstapt en dat kost niets. Maak je keuze uit ons aanbod en teken meteen online in. Het is zo gebeurd!

Kies voor CO2-neutraal gas

Kies voor CO2-neutraal gas

Als aardgasleverancier is het een bewuste keuze om actief mee te werken aan een duurzame toekomst. We helpen ook graag om jouw gasverbruik klimaatneutraal te maken. Als je bij Essent intekent op een vast aardgastarief, dan kies je vanzelf voor CO2-neutraal gas. Voor elke MWh aardgas die je dan verbruikt, compenseren wij 200 kg uitgestoten CO2 door de aankoop van CO2-certificaten. Zo dragen we samen zorg voor onze planeet.

Bespaar op je verwarmingskosten met tado°

Bespaar op je verwarmingskosten met tado°

Onze tado° slimme thermostaat verhoogt je comfort en helpt je om minder gas te verbruiken. Hij verlaagt de temperatuur wanneer je niet thuis bent en zet zichzelf op tijd weer hoger, volgens jouw leefpatroon en voorkeuren. Zo is het thuis nooit te warm of te koud en kan je tot 31% besparen op je verwarmingskosten. En dat voor maar € 1 extra!

Heel wat mooie klantvoordelen

Heel wat mooie klantvoordelen

Als je kiest voor aardgas van Essent, krijg je er meteen heel wat extra’s bovenop. Want wij vinden dat trouwe klanten beloond mogen worden. Met een gratis tariefcheck bijvoorbeeld, om te zien of jouw gastarief wel echt bij je past. Of had je liever tips voor efficiënt energieverbruik, promoties op jouw maat, exclusieve kortingen of verrassende acties? Neem dan snel eens een kijkje op onze dealspagina. Ze staat boordevol klantvoordelen, speciaal voor jou.

Kies je promo

Op 3 jaar tijd tot € 300 korting

3 jaar lang telkens een grotere korting op je energiefactuur: het eerste jaar tot € 50, het tweede jaar tot € 100 en het derde jaar tot € 150. Dat is in totaal tot € 300 korting!

Altijd nachttarief


3 jaar lang de energieprijs van je elektriciteitsfactuur aan nachttarief. Je profiteert nacht én dag van onze voordelige tarieven, ook met een enkelvoudige meter!

Slimme thermostaat tado° voor maar € 1

Bespaar tot 31% op je verwarmingskosten met onze slimme thermostaat tado° voor maar € 1, inclusief gratis installatie.